Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Csütörtökön két gyerekfelvonóval indul a szezon a vihar tépázta Bánkúton

szily | 2008.11.26. 09:49 Szólj hozzá!

A rettenetes vihar ellenére, ami október utolsó napján letarolta az erdőt, törzsekkel borította el a sípályákat és felvonóoszlopokat döntött ki, Bánkút a többi magyar pályával egy időben nyit, sőt kicsit még meg is előzve az átlagmezőnyt, igaz egyelőre csak a gyerekek szórakozása biztos.

A vihar a legnagyobb kárt a hármas számú pályában okozta (ez a hosszabbik piros). Aki lelkes, és jó erőben van, azt a síklub most szombaton, 29-én reggel kilectől várja egy kis hangulatos felvonóoszlop-állításra. (Aki a Hüttén olvas erről először, és elmegy segíteni, ha tud, küldjön fotókat, csinálunk belőlük postot.) Ettől függetlenül csütörtök reggel indul a szezon, igaz csak a két gyerekpályán, a hetesen és a nyolcason. A tolókaros felvonókon 90 forint egy menet. (Én itt éltem át az első gerincroppantó eséseket snowboarddal, így első kézből állíthatom: gyerekeikkel együtt síelni tanuló lejtőszűz szülőknek is pont megfelel ez a két pálya.) A síklub egész jól frissülő weboldalán azt írják, hogy elképzelhető, hogy az egyes számú, 600 méter hosszú fekete pálya melletti A felvonót szombaton beindítják. Ez sem kevés ahhoz képest, mit művelt az október végi, majd egy novemberi újabb szélvész az erdővel.

időjárás magyarország snowboard bánkút kezdőknek

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr96788978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása