Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

A hétvégén Salzburg tartomány lehet a cél

metalbros1 | 2008.12.17. 21:02 6 komment

Most hozták nyilvánosságra, az eddig elhallgatott híreket!

Minden bizonnyal az előttünk álló hétvége lesz a legalkalmasabb időpont arra, hogy kiszabaduljunk az elmebeteg karácsonyi plazmatévé-hajhászás őrületéből és még a teljes családi együttlétben való karmikus-nirvánikus feloldódás előtt ellátogassunk a szomszédos osztrák Alpokba egy-két kedves kis szűzhavas nap erejéig. 

Nem megerősített forrásokból - amatőr meteorológus barátainktól - tudjuk, hogy egy komolyabb hideg-betörés nyomul át az Észak-nyugati Alpok egy részén, amely komoly csapadékot rak le Kelet Tirol és Salzburg tartományok területén fehér púder állagú hó formájában. A leginkább alkalmas lejtőknek - a mindössze csak 6 vezetési órára lévő - Kitzbühel északi fekvésű titkosai mutatkoznak. De ne feledjétek, aki mégis bevállalna egy kiruccanást, csakis felfújható gumicsónakkal, kényszerzubbonnyal és ébresztőórával tegye, vagyis hólapát, lavinacsipogó (de legalább egy feltöltött mobiltelefon) és pálinkás butilka a zsebben. Síelőknek és snowboardosoknak egyaránt ajánljuk!

Ja, és erről már tényleg lesz beszámoló! (Az előző posztról azért nem lehetséges a beszámoló, mert a botrány mértéke meghaladta a mi médiumunk által elérhető racionális közvetítőképességet, bocs.)

 

budapest - kitzbühel (600 km) 

 

kitzbühel közelebbről

ausztria snowboard tirol hojelentes metalbros kitzbühel szűzhó freeride

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr4828729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colizoli 2008.12.18. 00:06:07

te is a legsznobabb sihelyet ajanlod, ha fizetnenek se mennek kitzbühelbe. Ha most sielni mennek akkor most Osttirol lenne a cel multhet pentek-szombaton masfel meter ho esett arrafele.

metalbros1 2008.12.18. 00:22:54

őszintén megvallva szarok bele, hogy melyik hely sznob vagy melyik nem az, leginkább csak a legfrissebb szűzhó megtalálása vezérel. és mivel az elkövetkezendő pár napban itt lesz a legkomolyabb a púder, ezért bátorkodtam ajánlani Nektek! szerintem te is inkább ide menj, ha tudsz valahová, amúgy a múlt heti hó már rég megszöttyedt, mert pluszok voltak 2000 méter fölött is. ja, és kitzbühel az kelet tirol. béke legyen veled haver

dragunov 2008.12.18. 00:34:25

Azt írják, hogy a Daki nyugati oldala - Krippelstein is nagyon jó, 1 méter hó. Én ezt néztem ki magamnak. Persze 4bro javaslatára módosíthatunk az útirányon, sőt, autónkban két hely is van.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.12.18. 08:46:28

Aranyos Parasztkáim,

Kitzbühel nem Salzburg tartományban van, hanem (Észak) Tirolban.
Megjegyzem, most jöttem vissza egy négy napos kirándulásból....Flachau, Zauchensee, Grossarl, Dorfgastein.....és pénteken újra indulok.:-)))))))))

metalbros1 2008.12.18. 09:18:34

észak-kelet tirol... :)

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása