Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Egyre több brit jön síelni az Alpoktól keletre

Zubreczki Dávid | 2009.11.26. 14:03 1 komment

Ski trail preparation

Kelet-Európa nem csak kommunista beton lakótömbökről és gyanús élelmiszerekről szól - nyugtatta meg a First Track olvasóit  az olcsó repülőutak keresésére specializálódott skót www.skyscanner.net síszakértője. Az egész téma úgy jött szóba a símagazinban, hogy az idei télen a kereső szerint 154 százalékkal több Alpoktól keletre eső téli úti célra kerestek rá a britek, mint tavaly. A legnépszerűbbek az olyan síelőknek fontos célpontok, mint Krakkó, Szófia, Pozsony, Ljubljana.

Az olcsóbb síterepek iránti érdeklődés, alighanem a gazdasági válság és az erős euró miatt van. A Skyscanner felmérése szerint a brit síelők és snowboardosok 57 százaléka tervez idén is utazni - de 65 százalékuk olcsóbb megoldást keres a korábbinál. Márpedig úgy látszik a Franciaországba vonatozásnál jobban megéri az Alpokon túlra repülni.

Azt ugyan a szaki is elismeri, hogy a kelet-európai pályák/terepek jóval rövidebbek, mint a nyugatiak, de mint mondja nagyon klassz élményt nyújtanak.

Na ebből a fellendülésből is kimaradunk, de legalább most önhibánkon kívül...

[Fotó: NachoMC - munkák egy bolgár pályán]

szlovákia szlovénia bulgária nagy britannia lengyelország

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr881553912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aarab 2010.02.17. 11:27:53

kéne egy ilyen klassz élmény nekem is

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása