Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Azzal a lendülettel vágtam egy hátast, lábam között a megapénisszel - olvasóink síbalesetei

Zubreczki Dávid | 2009.12.21. 09:24 5 komment

Nem hiába kértük drága olvasóinkat, hogy küldjenek érdekes síbaleseteket. Az első felhozatalban van nemi szerv, alkohol, vizelet és persze pofára esés. Minden ami a síblogfertőhöz kell. Merüljön el Ön is a bulvármocsarunkban vagyis inkább a bulvársaras hólatyakunkban.

A lépcsőházi síbalesetnél kértük meg olvasóinkat, hogy küldjenek pár furcsa történetet a Hüttének. Mivel egyesek szerint a városi legenda gyökerei lengyel testvéreinkhez nyúlnak vissza, Máriának (a marketingszabónak) eszébe jutott, hogy

Krakkóban történnek dolgok...

Amikor én laktam ott kollégiumban egyszer valakik több köbméter havat hordtak fel az emeletre azért, hogy hóembert ültessenek az egyik vécére :)))

Olvasóink szerint "azok a sztorik, amik úgy kezdődnek, hogy "Valós történet", 98%-ban eleve urban legendek.", reméljük a tétel visszafele is működik, vagyis Biolarzen története viszont igaz:

Lehet, hogy ez is UL, de nálunk az egyetemi koleszban anno volt egy gyerek, akivel - többek elmesélése szerint az esett meg, hogy ausztriai síhétvége első estéjén eléggé beivott, és ilyen állapotban úgy gondolta, mekkora májerség egy szál polóban és alsógatyeszban kimenni a turistaház mellé dobni egy sárgát. Ezt a questet sikeresen teljesítette is, ám közben a szűzhó tetejét borító vékony jégréteggel sikerült szépen felvágni a talpán a bőrt több helyen is. Ezután az egy dolog volt, hogy nem tudott síelni, de még azon is törette a fejét, hogy magyarázza majd meg otthon ezt a semmiképp sem szokványos "síbalesetet" - mármint az öszeszabdalt talpbőrt.

Bocs, ha Tleg UL.

bio

Nem kevésbé különös Örök középhaladó esete, akinek sikerült kifognia egy sífelvonó látványos kimúlását:

Egyszer Szlovéniában egy tárcsás felvonót fogtam a lábam közé, és amikor induláskor rántott egyet, valami kattant, a kötél ment, a rúd nem húzott, hanem egy rugó kezdett el egyre jobban nyúlni, én meg álltam a 30 fokos emelkedőn, mint akinek egy két méteres fütyi van a kezében, és nem tudtam mit tenni. Aztán egyszer csak a rugó, ami valamelyest tartott, eltört, visszacsapódott, és én azzal a lendülettel vágtam egy hátast, lábam között a megapénisszel. Jó vót. :-)))

Végezetül csak magamat tudom ismételni:

Ne hagyjátok abba! Mindenféle érdekes sítörténetet szeretettel vár a Hütte szerkesztősége - ha hosszabb három mondatnál, az sem baj. Ja és jó lenne feltámasztani az egy éve majdnem elindult kedvenc pályám sorozatot is. Akinek van ilyen, az legyen szíves a Bede-Szily féle minta szerint töltse ki az ürlapot és küldje el nekünk, köszönjük!

szex baleset bizarr síelés evés ivás

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr71586172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.21. 12:05:04

Tamás barátunk először jött velünk síelni. Én már a buszon jól felbátorítottam, hogy milyen ügyes lesz, amitől kicsit túlságosan is nagy önbizalma lett...

Este iszogatunk a szálláson. Már mindenki legurította a maga X korsó sörét, mire felvetődik egyszer csak a gondolat, hogy valami hiányzik... vagy éppen valaki! Kiszaladunk az erkélyre, mire meglátjuk a srácot, amint a lécek ollóban állnak a nyaka körül, úgy csattog a parkolón át. Nosza, utána szaladtunk, s egész a pályáig kellett utána kutatnunk, ahol is megláttuk a sötétben, amint fekszik a hóban, képtelen rá, hogy akár a saját lábára felálljon, többi felszerelése meg imitt-amott.
Tőlünk 15 méterre, a gyermekpályán éppen dolgozott a hókotró. Legközelebb már úgy halottam vissza a történetet mástól, hogy első este majdnem elcsapta a sárga buldózer :)

dfactor 2009.12.21. 12:38:09

Volt főnököm szeretett inni meg sielni, ezeket gyakran egy időben művelte. Egyik alkalommal a síruhába rejtett egy üveg bort és kiment a pályára.
Csúszkált erre-arra, de egy óvatlan pillanatban esett egy nagyot. Tápászkodik fölfele és látja, hogy körülötte mindenki halálra vált arccal nézi őt, a gyerekek szemét eltakarják a szülők, valaki már a mentőket hívta.
Körbenéz maga körül, egy óriási vörös folt közepén állt...a boros üveg megadta magát és az átlagember rögtön arra gondolt, hogy az bizony vér.
Gyorsan összekapta mágát és elhúzta a csíkot.

Zsiger 2009.12.21. 12:59:57

Egyszer nagyon régen fater megmutatta hogyan kell síelni. A domb nem volt nagy, de mint kiderült épp elég meredek. Fater lesiklott, elesett, összetörte a lábát. Azóta sem síeltem. Nem is hiányzik. :)

gomboc-artur 2009.12.21. 13:26:34

haverommal aki akkor tanult sielni közösen mentünk fel a csákányos felvonón amikor sikerült kirugnia a lábamat egy elég meredek részen idáig nem lett vonla probléma csakhogy
faszán össze akadtunk és gubancban csúsztunk visszafelé
a felvonó pályáján mire elértünk egy lankásabb szakaszt kb 15-20 embert sikerült kilökni a felvonóból úgy hogy hassal kaptam el a léceket másnap szép síléc formák voltak a bőrömbe nyomódva
ga

öregkopasz0208 2009.12.21. 14:55:31

Ifjúkori élményem. Kötelező, az iskola által szervezett, a diploma megszerzéséhez szükséges sítábor az akkori Csehszlovákiában, Csertovicén. Itthon ismeretlen másfél méteres hó, enyhe és meredek lejtők, gyönyörű havas táj és minden, ami a síelést azzá teszi, ami. Az oktatásunk, hiszen ebben a tekintetben újszülöttek voltunk többségében, egyenes siklással kezdődött. Ne nagyon röhögjön senki, nekünk a 20-30 méteres magasságból megoldott gyakorlat már siker volt az első nap. Naná! Ahhoz állva kellett maradni!
A harmadik nap azonban hatalmas önbizalommal már magasabbról próbálkoztunk, nagyobb sebességeket vállaltunk be. Mit mondjak. Nem akármilyen élvezet volt. Na, az egyik, "ide nekem az oroszlánt is" élményű lesiklás végén nem koncentráltam eléggé és a síléc két orra szétfutott. Olyan gyorsan történt, hogy nem tudtam korrigálni. Futott, amíg tudott, azután a két lécorr megakadt a puha hóban és megállt. Én nem. A forgásponttá fejlődött megálló léchegyek körül, mint a becsapódó ajtó a zsanér körül, gyönyörű ívben szállva úgy pofára estem, hogy beleremegett a hegy. A hátam mögött a heggyel ellentétesen összecsukódó lécvég jól háton és fejen vágott. Kiköpködve a fejemben lévő hótömeget, azért elégedett voltam az engem körülvevők harsány röhögésétől. Olyan jó dolog örömet okozni!

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása