Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Kötelezővé tennék a bukósisakot?

Zubreczki Dávid | 2009.03.22. 12:00 Szólj hozzá!

X

 

Mint minden nagy sajtóvisszhangot kiváltó baleset, Natasha Richardson halála után is felmerült, hogy kötelezővé kellene tenni a bukósisakot a sípályákon. Olaszországban és Németországban már a gyermemeknek kötelező viselniük, Alsó-Ausztriában meg épp a ezen a hétvégén vezették be az előírást. A sisakról persze megoszlanak a vélemények. Az ellenzők szerint leszűkíti látómezőt és hamis biztonságérzetet ad - úgy tartják, kis sebességnél még, nagy sebességnél már felesleges.

baleset bukósisak előírás

Először indul ghánai versenyző a téli olimpián - hírek a szánkórakéta pilótájától

Zubreczki Dávid | 2009.03.22. 10:40 Szólj hozzá!

Rome Snowboard Graphics

50 klassz snowboard-dizájn (webdesigner depot via  fajtbros)

A kisebb stájer síterepek is kitartanak még (síelők) Nagyon régen nem volt ilyen szerencsés szezon, végig, egyenletesen jó minőségű, és javarészt természetes hóval várták a vendégeket, akik természetesen rekordszámban látogattak ki a tartomány pályáira.

Hópárduc: afrikai síelő a téli olimpián (inforádió) Indulási jogot szerzett a téli olimpián egy afrikai származású, glasgowi születésű fekete bőrű férfi, aki öt évvel ezelőtt látott életében először havat.

szemle

Egy kis természetes + jó sok ágyúzott: még mindig 50 centi hó van Szentistvánon!

Zubreczki Dávid | 2009.03.21. 09:06 Szólj hozzá!

Mit nekünk napéjegyenlőség, meteorológiai tavasz, Sándor, József, Benedek! Szentistvánon még mindig ötven centi hó van, és a jövő héten újabb 5-10 centi égi áldást várnak. A Sípark jelentése és hétvégi programja alant:

magyarország hójelentés bánkút kékestető mátraszentistván

Megismétlik Hannibál Alpok-átkelését - sízők mint harcosok, pályagépek mint elefántok

Zubreczki Dávid | 2009.03.20. 18:26 Szólj hozzá!

 

Ha nem is pont a Rettenbach-gleccser sípályáján kelt át Hannibál az Alpokon, mindenesetre jó ötlet oda egy ilyen show-t rendezni. A harcosokat sízők, a lovakat motoros szánok, az elefántokat pályakezelőgépek alakítják majd. Hogy a levegőben röpködő, illetve aláhulló légi akrobaták mit szimbolizálnak, azt nem tudom, de olyanok is lesznek. Mindez április 24-én este, a söldeni Rettenbach gleccseren ötszáz szereplővel, fénnyel, pirotechnikával, miegymással. Jövőre remélem valamelyik gallokat feldúló magyar vezér Alpok-átkelését viszik színre hópárducprémes snowboardos íjászokkal - hej! Forrás: soelden.com via: sielok.hu

· 5 trackback

előadás németország

Síelés tűsarkúban

Zubreczki Dávid | 2009.03.19. 17:02 1 komment

 

Erre a remeknek ugyan nem mondható, de felettébb érdekes kis videóra a Nylon blogon akadtunk. Őket persze a harisnya érdekelte, minket a rögzítések. A kevésbé kritikus rész a tűsarkú és a léc közötti, a problémásabb a cipő és a boka viszonya. Még ezen a "terepen" és sebességgel is elég hajmeresztőnek tűnik.

A témához ugyan egyáltalán nem kapcsolódik, de a filmben különösen élvezetes a lelőtt madarak beesési iránya. Aki pedig a kövér szakállas lapp palit sajnálja, az kattintson ide, ahol együtt táncolnak a hóban, egy remek finn bosa novára.

video finnország bizarr sílövészet

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása