Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Miújság Magyarország? Sípályajelentés hóvirágillatú hazánkból

Zubreczki Dávid | 2009.02.28. 14:39 Szólj hozzá!

"Minden ellenkező híresztelés, eső, enyheség, elemi csapás ellenére még mindig lehet csúszni a visegrádi gleccseren!" - szögezi le mindjárt az elején Rezső Nagyvillámról. Ám máshol sem rosszabb a helyzet, sőt! Miközben Pesten a BKV jegyellenőreinél lassan beáll zokni-szandál szezon, a Kékesen még mindig új pályát nyitnak, Dobogókőn 90, Nagy-Hideg hegyen akár 95 centis havon síelhetünk! Részletek alább:

magyarország hójelentés

Nagy-Hideg hegy - ahol katonai teherautó visz fel a pályához

Zubreczki Dávid | 2009.02.27. 16:30 1 komment

moto 0011

Márti igazi hobbisíelőnek tartja magát, aki saját bevallása szerint "esései során megkóstolta az osztrák, olasz, francia és szlovák havat is". Mindennek ellenére a hazai terepeken is sok örömöt talál, legutóbb például Nagy-Hideg hegyen járt. Mivel pályaismertetőink közül ez a trófea még hiányzott, gyorsan írt nekünk egyet, amelyből kiderül minden, amit tudni érdemes. Onnantól, hogy hogyan takaríthatjuk meg a felfele autózás költségét, egészen odáig, hogyan juthatunk le a parkolóba a legkellemesebben.

magyarország nagy hideg hegy

Minden eddiginél profibb ugrató épül holnapra Szentistvánon

Zubreczki Dávid | 2009.02.27. 15:48 Szólj hozzá!

Holnap, azaz február 28-án az ország legjobb snowboardosai és freeski versenyzői gyűlnek össze a mátraszentistváni Síparkban, ahol egy Magyarországon még soha nem látott méretű óriás ugrató épül. A részleteket a Sípark küldte el nekünk:

Nagyvillám tartja magát és ma éjjel partyt rendez!

Zubreczki Dávid | 2009.02.26. 10:18 1 komment

Igaz, mára beáldozták a lyukfoltozásra a Big Air-t, de így legalább még mindig lehet síelni Visegrádon. Akármennyire is közeleg a tavasz, a ma éjjeli partyn még egész biztos lesz elég hó Nagyvillámon. Részeletek a levelükben:

Újabb kedvezmények Donovalyban

Zubreczki Dávid | 2009.02.26. 09:57 Szólj hozzá!

rontogyula: DSCF2394

Jövő héten érdemes Donovalyba menni! - mondhatnánk optimistán, ugyanis március 2-ától 30%-kal csökkennek a bérletárak. Ha pesszimisták lennénk, akkor azt mondanánk, hogy aki ezen a héten volt, az jól megszívta, mert egy hasonló kedvezmény már volt február 13-ig is - vagyis ez egy kéthetes áremelő akció volt. Na de nem vagyunk rosszindulatúak. Ez most egy szezonvégi engedmény, az meg egy válságkezelő engedmény volt. Ráadásul most annyi újdonság azért van, hogy a 18 éven aluliak részére még olcsóbb – junior – jegy is váltható a pénztárakban. A közlemény alant olvasható:

szlovákia donovaly

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása