Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ingyenes kisbuszjárat indul Budapestről Nagyvillámra

Zubreczki Dávid | 2010.01.20. 04:08 Szólj hozzá!

Nagyon belendült a visegrádi pálya hírlevele, vagy kétnaponta bombázzák a Hüttét Rezsőék, aminek szívből örülünk. Most épp egy ingyenes kisbuszjárat indításáról adtak hírt. Aki a fővárosból menne a pályáig (és a sízés után egy sört is meginna esetleg vagy nincs saját kocsija), csak dobjon egy SMS-t és már meg is van oldva:

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ingyenes kisbusz járat indul az autóval nem rendelkezők részére az esti sízésekre Szali jóvoltából. Indulás az aquincumi felüljáró utáni buszmegállóból holnaptól, azaz szerdától egyelőre péntek estig kísérleti jelleggel 16 óra 30-kor, és vissza 21 órakor. A VW buszba 8 fő fér, jelentkezés SMS-ben a 3630-4136000-es mobilon. Visszaigazolást küldünk! Az autón kint lesz a sípálya plakátja.

Kérünk minden autóval rendelkező sporttársat, hogy elsősorban ne ők válasszák ezt a lehetőséget, hanem hagyjuk meg azt pl azt a diákoknak.

Üdv! Gutbrod Rezső üzemeltető

utazás magyarország autó snowboard nagyvillám

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr331686611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása