Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Vasárnap este ingyen lehet síelni Visegrádon és még ajándék forraltbor is jár hozzá

Zubreczki Dávid | 2010.02.26. 22:52 Szólj hozzá!

A februárral együtt a visegrádi síszezon is véget ér, de a Nagyvillámon ma és holnap extra kedvezménnyel, vasárnap este pedig ingyenes síelési lehetőséggel és ajándékkal várják a látogatókat. Mint a pálya mai levelében olvasható:

 

Kedves sí és snowboardos barátaink!

A körülmények a mai nap nem a legkedvezőbben alakultak, az előrejelzett eső sajnos megérkezett, ezért ma délutántól holnap reggelig üzemszünetet tartunk a sípályán, úgysem tolongtak a sízők már a felvonóknál. A pálya természetesen még használható, csak a felvonó nem működik egyelőre.

Holnap hajnalban tervezzük a pályák kijavítását, a nagy ugrató be lesz tolva a meredek rész kopott foltjaira, az oszlopok mellől pedig javítjuk a többi kritikus részt. Holnapra ismét jól használható lesz az 1/a hóágyús pályánk (a dupla tolókaros melletti), a többi rész használatáról a reggeli állapotnak megfelelően döntünk. Jelenleg még használható a baby pálya és a kis tolókaros 2/a pálya is. Sajnos ezeket már nem tudjuk valószínűleg feljavítani.

És, hogy egy kis csattanó is legyen a végére, a hétvégén is az EXTRA KEDVEZMÉNYES hétfői árakon lehet síelni nálunk, mintegy a szezon zárásaként reggel 9-től este 9-ig, a VASÁRNAPI ESTI SÍZÉS pedig INGYENES LESZ, csakúgy mint a hozzá járó 3 dl forralt bor, vagy tea. Ez alkalom lesz arra is, hogy mindenki előadhatja eddig mélyen titkolt fejlesztési elképzeléseit a pályákat illetően, és így jövőre közkívánatra még jobban felvirágozzanak a téli sportok Visegrádon.

Amennyiben jövő héten visszatér a tél és esetleg síelésre alkalmas hó is esik, azt már a következő szezonhoz fogjuk számítani, és így garantáltan mi leszünk az első pályanyitók a 2010-2011-es síszezonban Magyarországon!

Várunk minden Visegrád rajongót szeretettel a hétvégi szezonzárónkon, egy kis spontán buli talán ismét összejön!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

magyarország hójelentés nagyvillám

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr151794282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása