Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Márciusi hó a "visegrádi gleccseren". Holnap újra kinyit Nagyvillám

Zubreczki Dávid | 2010.03.11. 16:03 Szólj hozzá!

A visegrádi Nagyvillámnak lassan több búcsúja lesz mint az LGT-nek, de ennek persze szívből örülünk! Ugyanis amikor már nagyon úgy tűnik, hogy a tavasz betette a lábát, mint a tolakodó hittérítő az ajtórésbe, akkor mindig hullik annyi hó, vagy hül annyit az idő, hogy még épp ne hagyják abba. Így történt ez most is: úgy döntöttek, holnap reggel 9-kor kinyitják az 1/a pályát, ahol jelentős felületen még megmaradt a régi hó is.

Várhatóan persze lesznek kopott foltok a használattól, mivel a leesett és a várható hóréteg nem túl vastag (5-6 cm), de füves alapunk miatt nem lehet gond a lécekkel, valamint azokat ki is lehet esetleg kerülni. Addig üzemelünk folyamatosan reggel 9-től este 9-ig, amíg alkalmas a síelésre a pálya. - írja Gutbrod Rezső a legutóbbi levelében.

Tekintettel a szezon végi helyzetre, az ünnepi hétvégén hétfői extra kedvezményes árakon lehet igénybe venni a pályákat (igény esetén a 2/a félútig is nyitva lesz). A baby pályán már nem fog működni a felvonó. Nyitva lesz a síiskola, kölcsönző és természetesen a büfé is.

magyarország hójelentés nagyvillám

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr31831628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása