Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Két új sízős linkgyűjtemény

Zubreczki Dávid | 2010.04.27. 07:46 Szólj hozzá!

Két havas linkgyűjtemény került a netre, a túrasí.lap.hu és a lavina.lap.hu. Nagyjából ennyi a hír, bár a készítők egy posztnyi leírást is mellékeltek. Akit érdekel alant elolvashatja, de a lényeg a két címre kattintva található.

Csinaltunk ket uj linkgyujtemenyt, melyre titeket is feltettunk:

Ugy gondoljuk, a fenti ket informaciohalmaz fontos hianypotlo szerepet jatszik a magyar ajku internet-felhasznalok koreben.

A turasivel egyre tobben foglalkoznak Magyarorszagon, peldaul mi is. Nem regen kezdtuk, meg emlekszunk ra, hogy milyen informaciokra volt szuksegunk a kezdetekkor, (illetve mi erdekel most) es igyekeztunk ennek megfeleloen alakitani a gyujtemenyt. Ugy gondoljuk, eleg kiterjedt lapgyujtemenyt sikerult osszehozni, bar tervunk, hogy folyamatosan bovitsuk, kiegeszitsuk. Felhivjuk a figyelmetek a Splitboard dobozunkra, mellyel szinte egyedul foglalkoztunk itthon. Velemenyunk szerint ez a sportag - a turasivel egyutt - itthon feltorekvo szakaszaban van.

A lavinakkal kapcsolatban Magyarorszagon nagyon sok tevhit es hianyos ismeret kering az interneten. E lap szerkesztesenel ezek javitasa, kiegeszitese volt a focel. Helyt kaptak lavinaszolgalatok, hegyi mentok es lavinaelkerulesi modszerek is.

A fenti honlapokra meggyozodesunk, hogy szukseg van, bar azzal is tisztaban vagyunk, hogy nem fogunk meggazdagodni a hirdetesekbol. Azonban mindenkit, aki turasizik, vagy a hegyen mozog, csak tervezi, vagy erdekli - azaz a celkozonseget - igyekszunk elerni, es ebben kerjuk a segitsegeteket, a nepszerusitesben.

túra lavina

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr11954641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása