Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Újabb síhorrorsztori, ezúttal valódi vérrel. Meg ráadásnak egy rövid művéres is

hütte | 2010.11.03. 11:40 6 komment

Nem kellett sokáig a konzervsztorikra fanyalodnunk: a tegnapi ártatlan, ám annál ijesztőbb bejegyzés kapcsán Csokis, a csokis.blog.hu bloggere friss történettel és friss vérrel látta el a Hüttét. Jöjjön hát a horrorposzt, melyben két perc alatt annyi vér folyik, "mintha ott forgatták volna a Donovaly láncfűrészes gyilkos című zs-kat. filmet". 

Boldogult ifjúkoromban egyszer a másik irányban szálltam ki a liftből (tányéros felvonó). Nem csúsztam túl messze a felvonótól, ellenben megálltam "szerelvényt igazítani". A mögöttem jövő megijedt, hogy fejbe fog nyomni az ő tányérja, amikor elengedi, ezért rámkiáltott, hogy vigyázzak. Én viszont nem hallottam, hogy mit mond, csak hogy valaki kiált, hát odanéztem. Épp időben ahhoz, hogy a visszacsapódó tányér telibe pofán nyomjon.

Na, abban a pillanatban elöntött a vér, a haverjaim persze mind odacsúsztak megnézni, eltört-e az orrom, kaptam-e agyrázkódast, lehet-e tunkolni, stb. Kiszedtem a felső ajkam a két első metszőfogam közül, és köpködtem a vért erősen. Volt mit. A közben megérkezett fogorvos barátom kedvesen érdeklődött, hogy megvan-e, és nem mozog-e a fogam, mert baromira utálná gyökérkezelni, valamint azt tanácsolta, hogy öblögessem, borogassam minél több hóval, mert akkor talán nem dagad be annyira. És meg is vígasztalt: a szájsebek nagyon véreznek, de cserébe gyorsan gyógyulnak.

Ezt egy életre megtanultam, és a borogatás is bevált, csakhogy a hó piszok könnyen olvad, és még annál is könnyebben pirosodik, úgyhogy két percen belül olyan lett a hó körülöttem, mintha ott forgatták volna a Donovaly lánfűrészes gyilkos című zs-kat. filmet. Kábé fél órát ücsörögtem a kesztyűmön havat öblögetve, közben vagy három általános iskolára való gyerekre és anyukára hoztam a frászt a véres képemmel, de tényleg könnyebben megúsztam, mint amit a hülyeségemmel kiérdemeltem volna.

Ráadásnak egy másik remek tipp foxpictől a tegnapi kommentekből, mely hossza miatt ugyan önálló posztra kevés lett volna, ám nem érdemli meg, hogy a feledés csendben szitáló hava fedje el:

A ratrakok olaja néha elszivárog, az szokott hagyni jó nagy piros foltokat. Na, abba fekve fotózni egymást kitekert pózban az igazi móka :D
 
És ne feledjétek, ha van hasonló vagy egészen más, vidám vagy tanulságos, balesetes, biztosítós, mulatós, lesiklós, felvonós sztoritok, esetleg leírnátok miért szeretitek/utáljátok ezt vagy azt a pályát, szállást miegymást, vagy csak egyszerűen történt veletek valami szokatlan valamelyik síelésetek során, ne habozzatok! Írjátok meg rögtön a Hüttének!
 

horror szlovákia baleset bizarr sztori donovaly

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr742417968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

albino combino 2010.11.03. 16:13:44

Mi a jó franc van az index-el? Már az előző posztot se értettem, hogy minek került ki, de ez már mindennek a legalja.

Vki kommentel egyet, ti meg abból csináltok posztot és megint blogketrec? Na elmentek ti a vérbe!!!négy!

Akvyr 2010.11.03. 16:41:12

Ráadásul nem érzem, hogy olyan monumentális lenne a történet. Én kölök koromban síelés közben helikoptert láttam lezuhanni 200 méterről, a törött lábú magyar gyereket meg mozgásképtelenre kötözött kis hordágyon otthagyták a füstölgő roncstól 20 méterre, és mindenki elszaladt.
Egy barátom feje meg ugratás után annyival vétette el a fenyőfát, hogy a sapkája már felakadt rá. Ott agydarabkák lettek volna vér helyett, szóval az biztos nem is jó sztori.

hütte 2010.11.03. 16:45:40

@albino combino: november 3-a van, most indult az idény, nem záporoznak még az olvasói levelek, de biztos hamarosan lesznek olyan sztorik is, amik Neked is tetszenek :)

@Monsanto: már miért ne lenne jó? :)írd meg kommentbe, vagy küldd el mailben!

albino combino 2010.11.03. 17:31:01

@hütte: Nem hinném. 2 ilyen szar poszt után nem valószínű, hogy gyakori olvasó leszek errefelé. Az meg hogy most indul az idény nem jelenti azt, hogy naponta kell írni cikket ha van sztori ha nincs

Akvyr 2010.11.03. 17:45:49

@hütte: Lehet inkább majd megírom a saját blogomba, és ha van olyan jó, akkor kikerül önerőből indexre, nem pedig protekcióval, minőségtől függetlenül. Bár az önerőből kikerülés még a helikopter balesetnél sokkal velősebb posztokra sem jött össze, de ez az index baja :P

58múltam 2010.11.12. 08:04:56

@albino combino: @Monsanto: Savanyú a szőlő! A múzeumokban, a modern képek előtt is gyakran hallani: ilyet én is tudnék festeni... (Ezzel nem akarom a posztolót kassáki magasságokba emelni.)

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása