Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

"Úgy illesztette a kifutópálya utolsó harmadában szörnyű farát szakállas testvére ágyékára, hogy attól még a sokat látott liftkezelők is lebénultak."

hütte | 2010.12.09. 08:46 23 komment

Nem hittem volna, hogy remek tollú posztolónk felülmúlja önmagát, ráadásul ismét a Benny Hill vonalon. Újabb pompás félreértés Ész Károlytól - hajtás után idős urak pikáns kalandja a síliftben.

 

Igen, van akkora vonzereje az olasz Alpoknak, hogy az ember még a nyugdíjkorhatár peremén egyensúlyozó generációval is hajlandó útra kelni.
Apám társasága, magukat fittnek mutató anyókákból és nekik imponálni akaró öregurakból állt, ami a sípályák zárását követően hervasztóan ingerszegény környezetnek bizonyult, ám amit a pályán alakítottak, az kárpótolt mindenért. A Benny Hill Showba kívánkozó jelenetözön legcsillogóbb ékkövét teszem most elétek. Előző bejegyzésemhez hasonlóan ez is a felvonózásról szól.
Nyolcas ülős lift, akkor láttam ilyent először. Valószínűleg ott is újdonság lehetett, mivel elég nagy tuszkolódás alakult ki a bejutásnál. Népes senior csapatunk sikeresen átvergődött a kapun, majd az első eresztés előírásszerűen be is csoszogott a vonal mögé. A bal oldali négy helyet ismeretlenek foglalták el a mieinknek a jobb oldali négy maradt. Ahogy Ödön bácsi (vagy ahogy a társaság hölgy tagjai pajkosan szólították: Ödi) ízlésesen pucsítva várta, hogy a feneke alá érjen a forduló lift, már az bearanyozta az egész napomat. Ekkor azonban még nem sejtettem, hogy tartogat még valamit az öreg. Az érkező lift elkezdte tolni, mások lehuppantak a helyükre, Ödi a jobb szélen azonban a karfára ült. Kissé pipiskedve próbált balra korrigálva visszatalálni az ülőkére, de balról jelezték neki, hogy elég a szarakodásból, nem tudják tőle lehajtani a biztonsági korlátot, szóval szálljon ki, mielőtt elemelné a földről. Ödi kiszállt. Hátranézett. Látta, hogy a bátyjáék jönnek mögötte és épp van még egy hely. Mutatós mozgással, derékban kissé előrehajolva, tolatni kezdett. Ödi szakállas bátyja a manővert illetőleg azonnal képben volt és ültében fennhangon irányítani kezdte öccsét. Jobbra, most kicsit balra, balra… mondom balra. Talán mondani sem kell, hogy Ödi bácsi úgy illesztette a kifutópálya utolsó harmadában szörnyű farát szakállas testvére ágyékára, hogy attól még a sokat látott liftkezelők is lebénultak.
Szoríts b@szod, szoríts! – kérlelte lengő szakállú testvérét az emelkedő felvonón az éltes korú síelő. A mellettük ülő csapattagok úgy röhögtek, hogy szerintem elsősorban saját biztonságuk érdekében, erőnek erejével lehúzták a sor elé a korlátot. Ezzel nagyjából az egymás ölében ülő, homoszexuális játszadozást imitáló párocskát is a székbe préselték. Mi közvetlenül a mögöttük induló széksoron ülve követtük végig a jeges félelemmel kevert huncut fickándozásukat. Apámat akkor láttam először és utoljára sírni.

Ész Károly

szex olaszország sztori felvonó

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr642503723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.12.09. 21:05:03

Károly a zseniális sztorijaidat még rövid mobilvideo felételekkel is felturbóznád, akkor már 10/11-est kapnál, így "csak" 10/10:-)

ilanyok 2010.12.09. 21:09:46

Kedves Károly!
Amit leírtál nem tetszik. Nem tudom a korodat, de ismerős az észjárásod. Valamikor én is így gondolkodtam. Most 67 évesen még minden évben 1-szer 2-szer sielek. Eddig nem volt problámám a 8-as sílifttel (pl. Flachauban), de hát akárhogyan is, nyilván egyre bénább leszek. Gyermekeim mindent angyali türelemmel tűrnek és élvezem az életet.
Próbálj arra gondolni, hogy te is leszel, remélem jó egészséggel 65 és 70 éves és majd akkor is szeretnél síelni.

Behajtó70 2010.12.09. 21:13:31

Egy kicsit szenzációhajhásznak tűnik a cikk. Nekem nem tűnik olyan hatalmas poénnak, sry

Katibácsi 2010.12.09. 21:48:48

Nekem tetszett. Ráadásul életkortól függetlenül, fiatalokkal is megtörténhetett volna. :)

egy maréknyi dollár 2010.12.09. 21:53:23

Röviden:Egy 60 év körüli/már koránál fogva is ellenszenves és nevetséges/ ember elügyetlenkedte a síliftbe való beszállást, és az ülés helyett saját testvérbátyja ölébe tottyant.Ebben a kényelmetlen pózban voltak kénytelenek liftezni egy darabig, őszinte derültséget keltve a körülöttük libegő sítársakban.
Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha Ödön véletlenül egy ismeretlen matróna vaskos combjaira huppan.
Anyám!

Kovácsovics László, mosógépszerelő 2010.12.09. 22:11:29

Ezt az ágyék-lágyék dolgot most sem sikerült eltalálni.

Hadd idézzek egy örökbecsű mondást, soha nem felejtitek el:

"Ágyék az ágyon, lágyék a lányon".

Dr.Bio74 2010.12.09. 23:30:54

Nem kritizálok, de... nem kritizálok,de.... Eh, biztos csak fáradt vagyok. Jó éjt !

zoone 2010.12.10. 00:18:27

@egy maréknyi dollár:
Jol ertem, h azt mondod, egy 60 koruli ember ellenszenves, pusztan az eletkora miatt?
Nem mondom, h korlatolt, sikagyu tetu vagy, pusztan sok sikert kivanok az elethez. Mar ha a te esetedben beszelhetunk ilyesmirol.

egy maréknyi dollár 2010.12.10. 00:38:14

@zoone: Te nagyon buta vagy/legalábbis ebben a hozzászólásodban/ és az iróniához végképp semmi érzéked.Olvasd el még egyszer gondosan a posztot és utána a kommentemet,talán akkor megvilágosulsz.

willy wonka 2010.12.10. 01:54:55

Most komolyan,ez mi a fasz volt?!
Ez hír,vagy poszt értékű,de tényleg ez mi a fasz volt?

boldii10 2010.12.10. 02:55:30

Háát.. Ha ennyire ingerszegény a hütte élete, nem szokok rá a síelésre...

Fue · http://www.english-hungarian.com 2010.12.10. 07:07:02

Hmmm, minimum kiszínezettnek tűnik a történet... nehéz elhinni, hogy nem állították le a felvonót már abban a pillanatban, amikor a karfát sikerült eltalálnia. Ha tényleg így történt, akkor inkább félelmetes, mint vicces.

Másfelől nem tűnik úgy, hogy a szerző rosszindulattal viseltetne az idősebbek iránt. Az ember sokszor megmosolyogja a 60-70 éveseket a pályán, de ebben van egy nagy adag tisztelet is: "Vajon én is kint leszek még ilyen idős koromban?"

zoone 2010.12.10. 08:38:37

@egy maréknyi dollár:
Olyan szavakat hasznalsz, amiket nem ismersz. Ovatosan.

Ja, es ne mentegetozz.

gombperec hídlakó 2010.12.10. 08:41:11

@egy maréknyi dollár: "Egy 60 év körüli/már koránál fogva is ellenszenves és nevetséges/ ember" ez azért kiveri a biztosítékot!!!
A történet meg ott sántít, hogy a liftet ilyenkor leállítják, egymás ölében nincs liftezés.
Az öreg sízőknek pedig maximális elismerés, szeretnék még én is nyugdíjasan ott bénázni a liftnél.

egy maréknyi dollár 2010.12.10. 09:29:46

@zoone: Nehéz veled;ez az utolsó próbálkozásom.Arra szerettem volna felhívni a figyelmedet/s immáron gombperezét is/, hogy a viccesnek szánt, de számomra terjengős ,unalmas,ízléstelen írás szerzője eleve lesajnálóan tekint az említett(a nyugdíjkorhatár peremét súroló) korosztály képviselőire.A "magukat fittnek mutató anyókák", a pucsító öregurak "ingerszegény" miliőt teremtenek maguk körül.Kevésbé körülményesen megfogalmazva:unalmas vén hülyék.A későbbiekben derül ki, hogy ráadásul bénák is.
Szakértő, a síliftekhez értő kommentelők hozzászólása szerint a falrengető story megtörténte is kétséges.
Részemről befejeztem a polemizálást.(zoone, gyorsan nézz utána a jelentésének, mielőtt csacskaságokat írogatsz!/

Lábszár Ervin 2010.12.10. 09:40:23

@egy maréknyi dollár:

Nem érzem a lesajnáló hangot az írásban. Nyilván te sem a szüleid generációjából választod a barátaidat, mert másképp látod a világot, más szavakat használsz, más érdekel. Ez jön ki a posztból is. (A síelés viszont összeköti őket.)
Aki pedig nehezményezi, hogy a sípályán esetleg nevetnek rajta, na az a vén hülye.

Vili bácsi 2010.12.10. 11:07:18

Mint a hivatkozott néhai Benny Hill, úgy Ész Károly humorosnak szánt szösszenete sem az intellektuális humor magas ormai felé repdes, hanem inkább a parlagias altesti otrombaság mélységeiben merítkezik.

Ezt a marhaságot, még nagy mennyiségű "Jäggaté" fogyasztása után sem lehet viccesnek nevezni.

Kicknick 2010.12.10. 11:26:40

Mennyi "magyar" van itt...megkesedett faszok, akik csak belekötnek a stílusba meg hogy igaz-e...gratulálok, csak így tovább. Aki ezen nem tud röhögni egy jót az olvasson magyar közlönyt naphosszat.

ski-zoo 2010.12.10. 12:29:21

Nyilvánvaló, hogy az olasz Alpok fő vonzerejét jelentősen meghatározza a szerző számára az a körülmény, hogy utazásáról nyugdíjkorhatár peremén egyensúlyozó felmenői gondoskodnak. Ez jó esetben részint a szerző zsenge életkorát, az ebből következtethető -az atya és közte lévő- korkülönbség pedíg az "öregúr" irigylésre méltó fittségét sejteti. Gratulálok mindkettejüknek. Jó esetben.
Mert egyébként nem vicces, szánalmas. Akár Benny Hill.

Véleményem szerint 2011.01.07. 15:26:12

Húúúúúúúú gyerekek! Körülbelül 10 percet sírva röhögtem a sztorin. Most ahogy írom a soraim, törölgetem a könnyeimet.

Ez jó volt.
Méééééééééééééééééééééééég!

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása