Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Két magyar sípálya biztosan kinyit a hétvégén

hütte | 2010.12.10. 22:25 Szólj hozzá!

A néhány napos tavaszias időjárás miatt kevesebb magyar sípályán lehet síelni az előttünk álló hétvégén, mint múlt héten. A rekord meleg, illetve az esők miatt a természetes hó még a legmagasabb magyar hegyekben is elolvadt, így síelni csak ott lehet, ahol elegendő műhavat gyártottak a hóágyúk november utolsó és december első napjaiban - áll a www.sitv.hu közleményében, részletek alant.

 

Az eplényi Síarénában várhatóan több mint 1 kilométernyi sípályát lehet használni a hétvégén, és újra működik majd az ország egyetlen négyüléses sífelvonója. Szombaton már este, villanyfénynél is lehet síelni és snowboardozni, egészen este kilencig járnak a felvonók. Eplényben rendezik szombaton délután a tél legnagyobb amatőr gyerek síversenyét, a Honda-kupát.

 

Szombaton elkezdődik a síszezon a Mátrában is! Egyelőre nem az ország legmagasabb síterepén, ugyanis Kékestetőn csak most kezdik a hóágyúzást, viszont néhány kilométerre onnan, a mátraszentistváni Síparkban szombat déltől délután 5-től már járnak a felvonók és egészen este kilencig lehet síelni.

 

A többi magyarországi síterep arra vár, hogy ismét essen a hó! Ha szombaton jelentősebb havazás lesz a Bükkben, akkor elképzelhető, hogy vasárnaptól ismét megnyitnak néhány sípályát Bánkúton.

magyarország bánkút mátraszentistván eplény

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr532507932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása