Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Londonból az Alpokba taxival. Nem indultak repülők, muszáj volt, ha nem akarták bukni a vakációt

hütte | 2010.12.28. 09:31 Szólj hozzá!

Val D'Isere 056

"Az elmúlt hétvégén lehullott hó miatt a londoni Heathrow reptér nem indított járatokat. Mit tegyen az a család, akinek már befizetett síelése van a Francia-Alpokban? Végső esetben taxit hívtak és 1000 fontért (kb. 330 000 Ft) megtették a majdnem 1300 kilométeres utat a franciaországi Val d’Isère-be." - írja a Sielők.hu.

A dologhoz hozzátartozik, hogy a befizetett telelés7000 fontos (kb. 2,3 millió Ft) volt, úgyhogy a hét tagú család nagyon nem akarta elhalasztani a dolgot. Rejtői fordulattal kerestek egy taxist, aki ezer fontért hajlandó átdobni őket az Alpokba.

A Sielők.hu beszámolója szerint:

Az összeget úgy számolták ki, hogy körülbelül ennyibe került volna egy kisbusz bérlése. Szerencséjükre, akadt egy sofőr, aki bevállalta az utat.

Gyorsan megegyeztek az útvonalban, a pihenőkben, sőt még azt is kitalálták, mikor váltják egymást a sofőrök. Azzal azonban nem nagyon számoltak, hogy Franciaországban is hóviharok tombolnak, így a majdnem 1300 kilométeres utat 15 óra alatt tették meg. Végül is a repülőgép eredeti menetrendjéhez képest hat órával később, de mégiscsak megérkeztek. A taxis egy éjszakát aludhatott egy pótágyon, majd másnap indult vissza. Elmondása szerint élvezte élete első útját Franciaországban, azonban nagyon furcsa volt neki a másik oldalon vezetni.

Fotó:lyndaclynch

utazás franciaország autó london egyesült királyság alpok val d’isère

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr122543412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása