Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Videóbeszámoló a Dolomitokból

Zubreczki Dávid | 2010.04.20. 10:00 1 komment

 

Azt hittük egykor, hogy a Hüttét majd a drága olvasók beküldött beszámolói, kalandélményei és pályabemutatói tartják majd életben. És amikor már teljesen lemondtunk róla és nemhogy a hóvirágok, de lassan az őszirózsák is kibontották virágaikat egyszer csak hopp megjött Magyusz beszámolója. Ráadásul nem is írva, hanem videóba öntve, vágva, feliratozva. Lám, lám, nem csak Szlovéniában vannak a hüttékben asztalon táncoló miniszoknyás leánykák.

videó olaszország dolomitok

15 éves fiú síel az Északi-sarkra

Zubreczki Dávid | 2010.04.19. 08:06 2 komment

Vannak tizenöt éves gyerekek, akiket egy késői koncertre is alig engednek el a szülei, Parker Liautaud viszont történetesen az Északi-sarkra készül ennyi idősen. Tisztára mint egy Verne-regényben. Ha minden jól megy, ő lesz a legfiatalabb, aki elsíel az Arktiszra. Áprilisban nyolc-tíz napot tervez a befagyott Jeges-tengeren tölteni a híres sarkkutató, Doug Stoup társaságában.

Természetesen - mint arról már volt szó - itt sem hiányozhat valami nemes szándék, ami ez esetben a globális felmelegedés és a sarkvidéket fenyegető környezeti ártalmak lesznek. Legalább ilyen magától értetődő ma már, hogy mindehhez Facebook-oldal, Twitter-profil stb. tartozik.

Az expedíció amúgy a Földrajzi Északi-sarktól (ahol a Föld forgástengelye a felszínnel találkozik az északi félgömbön) egy foknyira - vagyis mintegy 110 kilométernyire - indul Norvégiából.

Ja és bárki csatlakozhat többé-kevésbé: van 16.900 és 25.700 eurós csomag is, amelyekkel helikopterrel röppenhetünk az Északi sark közelébe vagy épp fotózkodhatunk és ünnepelhetünk a jégen. (via:examiner.com)

túra sítúra északi sarkvidék

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása