Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Cserbenhagyó gázoló áldozata lett egy magyar síelő - megint két súlyos magyar sérült

Zubreczki Dávid | 2010.02.04. 07:50 1 komment

Néhány órán belül két magyar síelő sérült meg súlyosan ugyanazon az ausztriai síterepen, a Karintiában található Gerlitzenen – értesült a www.sitv.hu. Egy 25 éves fiatal nőt egy ismeretlen síelő ütött el hátulról a piros Neugarten pályán. A magyar nő hatalmasat esett, és sokáig mozdulatlanul feküdt a havon, a 'tettes' ennek ellenére segítségnyújtás nélkül továbbment. A fiatal magyar nőt a helyi orvosok elláták a helyszínen, majd mentőhelikopterrel a villachi kórházba szállították. Agyrázkódással kezelik.

ausztria baleset karintia gerlitzen

Fémtolvajok miatt zár be az utolsó nógrádi sípálya?

Zubreczki Dávid | 2010.02.03. 09:37 7 komment

Szilváskő - forrás: sielok.hu

Kérdéses, hogy a rég nem látott hómennyiség ellenére beüzemelik-e idén az egyetlen, tavaly még működő nógrádi sípályát, a szilváskőit, mert fémtolvajok megrongálták - értesült a Független Hírügynökség. A Salgótarjánt ölelő hegyekben húsz éve még három sípálya működött. Előbb a városra néző panorámás Pécskő-hegyiről lopták le több alkalommal is a felvonó drótköteleit, majd az összes vasszerkezetét, s nyolc éve erre a sorsra jutott a Salgói-vár alatt pálya is. Síszerető emberek összefogásában, a Salgótarjáni Síklub üzemeltetésében azonban tovább működött a várostól hat kilométerre lévő szilváskői pálya, eddig.

magyarország snowboard salgótarján felvonó szilváskő

Hova menjenek síelni az alföldiek? Paksra!

Zubreczki Dávid | 2010.02.02. 11:59 11 komment

http://www.sielok.hu/images/siterkepek/paks.jpg

Bodajk, Zebegény, Paks. Eszébe jut valakinek, ha síelni akar? Pedig talán a Ti közeletekben is vannak kevéssé ismert pályák, nem egyszer üzemelő sífelvonóval. Aki járt ilyenen mostanában, ossza meg velünk a tapasztalatait.

A közelmúltban több kis pályáról is szóltak a híradások: nem is olyan rég a Székesfehérvár melletti Bodajkon indultak meg a felvonók, hétfőn pedig a zebegényi pálya nyitott meg a Börzsönyben. Ha végigböngésszük a magyarországi pályák listáját, meglepő mennyi kevéssé ismert akad. Az egyikről Bolsh írt egy kommentet:

magyarország paks zebegény bodajk

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása