Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hiába az enyhülés és a viharos meleg szél, a visegrádi pálya még működik!

hütte | 2011.02.07. 08:54 Szólj hozzá!

A pálya még egyben van! Ami kész csoda, mert a hétvégi enyhüléssel sajnos nem várt viharos meleg szél párosult ami a legrosszabb a pályának. Sajnos a szél még éjszakánként sem mérséklődött, és az ígért fagy sem érkezett meg, így képtelen volt a meglévő vastag hóréteg magát jelentősen konzerválni. - áll Nagyvillám hírlevelében. részletek alant:



A pálya nagy részén még mindig jelentős hóréteg van, és vannak hótartalékaink is, egyelőre azonban a 7 tonnás gépünkkel nem tudunk a pályán mozogni, így marad a hagyományos lapátolás és síszános taposás. Amint visszatérnek a fagyok a teljes felület használható lesz, addig is csak pár foltot kell kikerülni, ami csak a webkamerákon keresztül tűnik zavarónak.

Folyamatosan nyitva vagyunk, zajlanak még az oktatások a pályán és egyéb munkák is vannak, akár egy embernek is beindítjuk a lifteket. A képek ellenére a pálya még tényleg jól használható, a felület alig kásásodik, estére is bejelentkeztek már páran.

Szerda estére egy átmeneti hidegfront várható, majd hétvégére már talán havazás is lehet, várunk mindenkit szeretettel hétköznapi kedvezményes árakkal.

magyarország hójelentés visegrád

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr512643762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása