Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Videók katasztrófaturistáknak és hoszteszlányokra gerjedőknek

[mimi] | 2011.11.23. 08:28 Szólj hozzá!

Az extremesport?ok! lelkes csapatától eddig csak remek anyagot kaptunk – az más kérdés, hogy eddig lusták voltunk őket kiposztolni, de ami késik, nem múlik… Olyan posztot kaptok nemsokára az új őrületről, a hókorcsolyáról, hogy ihaj! De ezúttal még a két legutóbbi budapesti nagy havas megmozdulás, a Fridge Fesztivál és a Hó-Show a téma. A srácok két klassz videót gyártottak, amit a hajtás után meg is mutatok.

Annyit még elöljáróban, hogy a tárgy iránt kevésbé érdeklődőknek mindkét videóból a 00:20 körüli pillanatokat ajánlom: a Fridge Feszteset főként katasztrófaturistáknak, a Hó Show-n készültet pedig azoknak, akik a hoszteszlányokra gerjednek. Akit viszont nem csak a nagy esések és a csajok hoznak lázba, azok nézzék végig mindkét videót, vannak bennük szép ugrások, vicces óriás puffancsba érkezések, no meg buli, móka, kacagás… Hurrá!

Fridge:

Hó-Show:

magyarország fesztivál extrém snowboard fridge freeski hó show

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr433404502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása