Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hét év hidegben premier

hütte | 2011.11.27. 08:26 Szólj hozzá!

Elég tuti eseményre kaptunk meghívást: "koncepció nélkül, de nagy szívvel" forgatott snowboard filmet mutatnak be a Merlinben, a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos szezonnyitóján, a ReOpeningen. A film címe Hét év hidegben, és a snowboardos srácok azt ígérik, hogy a Krónika Films és a MetalBros közös anyagában helyet kap „faterbá első nyugatról behozott színes-videó kamerájától kezdve a legtutibb kiskazis kamcsikon át egészen a hiperszuper hádé fényképezőgépekig mindenféle felvétel!” Ami biztos: a trailer alapján hangulatos, gyönyörű képekkel, rohadt jó ugrásokkal, csúszásokkal és trükkökkel tűzdelt film lesz ez – hóbuziknak kötelező.

Talán ezzel egy új korszak kezdődik a magyar havas sportok történetében... talán nem, viszont egy biztos: látnotok kell! Világpremier a Merlinben, december 2-án, a Re-opening buli alatt, még mielőtt mindenki meginná a maga 8 vodkaszódáját (hippik értsétek: sör, fröccs, egyéb)! A full HD változat hamarosan letölthető majd az internetről – olvasható az esemény Facebook oldalán.


Hét Év Hidegben Official Trailer from kronikavideomag on Vimeo.

Gyertek!

budapest buli snowboard freeride

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr293413769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása