Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hójelentés okostelefonra

hütte | 2011.12.22. 21:42 Szólj hozzá!

Egész jó, ingyenes Android alkalmazást találtunk a minap azoknak, akik már nagyon be vannak sózva síelés vagy snowboard-ügyileg, és non-stop azt vadásszák, van e már a kedvenc terepeiken megfelelő mennyiségű hó a csúszáshoz.

Az OnTheSnow.com applikációjával feleslegessé válik a hójelentések böngészése a neten – a legközelebbi síközpontok (sajna a magyarokat nem, de a közeliek közül a szlovák, osztrák és szlovén pályákat tudja) aktuális helyzetétől kezdve, kedvenc terepeink hóhelyzetén át elég sok minden megtudható a segítségével. Élő webkamerás képeket, 5 napos időjárás előrejelzést böngészhetünk, és más síelők véleményét is elolvashatjuk az adott terepről. Sőt, még azt is be lehet állítani, hogy a cucc egyből értesítsen, ha friss hótakaró pottyan le az égből a szívünknek kedves pályákra.

Ugyan nem tökéletes, de aki olyan szinten rá van kattanva a hójelentések csekkolására, hogy azonnal értesülni akar például a friss porhóról, annak hasznos lehet. Letölthető az Android Marketből, és innen.

kütyü hójelentés stuff android app

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr943489403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása