Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Teljes hosszában nyitva a Sípark

hütte | 2011.12.31. 11:31 Szólj hozzá!

Ahogyan azt karácsony után ígérték, szilveszterre valóban megérkezett a hideg a Mátrába, éjszakánként -4 fok körüli a hőmérséklet, ezért beindultak a hóágyúk a mátraszentistváni Síparkban. Így már nem a kis fenti pályán szenved boldog-boldogtalan, hanem tényleg klassz program kilátogatni a hosszú pálya miatt. Sőt, egy új pálya is megnyílik pár napon belül. Hírlevelükben a következőket írják:

Végre felfrissült a felső rét és szilveszterre elkészült a hosszú pálya is. A leghosszabb egyfolytában síelhető szakasz a Mátrában egy kilométeres és idén először működnek a nagy felvonók a völgyből! A sorban állás mindössze pár percre csökkent. Az új évben is folytatjuk a hóágyúzást. A következő az új, panoráma szerpentin pálya lesz, amely pár éjszaka alatt elkészül. Érdemes eljönni a Síparkba, mert az elmúlt napok borongós időjárása után, végre szikrázó napsütésben és rengeteg hóban gyönyörködhetnek a kirándulók.

Az év utolsó napján még 16:30-ig lehet csúszni, holnap 11-től várják azokat, akik a macskajajt egy kis hegyi levegővel próbálnák kúrálni.

magyarország mátraszentistván sípark

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr493509014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása