Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Gyarmati Anna ifjúsági snowboard világbajnok lett

hütte | 2011.04.06. 08:00 Szólj hozzá!

Gyarmati Anna és Szigeti Viktor nemcsak Európát, hanem a világot is meghódította a hétvégén. Legjobb versenyzőink bebizonyították, hogy Magyarországnak snowboardban is ott a helye a legjobbak között. A tizennyolc éves Gyarmati Anna ifjúsági világbajnoki címet szerzett.

A 2011-es év kétségtelenül meghozta Magyarország és a magyar snowboardosok számára azt az áttörést, amelyre évek óta vártunk. Gyarmati Annának (18) és Szigeti Viktornak (18) köszönhetően hazánknak biztos helye van a 2012-es I. Ifjúsági Téli Olimpián. Anna ugyanis a hétvégén, az olaszországi Valmalencoban rendezett FIS Ifjúsági Snowboard Világbajnokságon világbajnok lett! A tizennyolc éves lány slopestyle-ban, a világ talán legkedveltebb versenyszámában állt a dobogó legfelső fokára. Szigeti Viktor pedig a 12. helyen végzett ugyanebben a számban. A fiatalok kimagasló teljesítményükkel megszerezték Magyarországnak a kvótát az Ifjúsági Olimpiára.

Gyarmati idén az összetett FIS Snowboard Európakupát is megnyerte, így jövõre szabadkártyával indulhat a FIS Világkupában. (Magyar Snowboard Szövetség)

 

Félkarú, féllábú, gerincsérült emberek az Északi-sarkon. A sebesült katonákat Harry herceg is elkíséri

hütte | 2011.04.05. 08:00 2 komment

Jaco Van Gass

Négy súlyosan sérült brit katona vágott neki a jégvilágon át vezető expedíciónak az Északi-sarkra március 29-én. Céljuk, az emberek figyelmének felhívása arra, hogy a sérült katonák is tudnak szinte teljes értékű életet élni, sőt akaraterejükkel még az egészséges társaikat is felülmúlják. - kaptuk a sajtóközleményt, bár egyelőre nem értem kitől, vagy a brit hadsereg, vagy a királyi család vagy az Északi-sark lehet a megbízó. (Hopp nem, másodszorra végigolvasva rájöttem, h volt benne egy ruhamárka.) Részletek alant:

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása