Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hét év hidegben premier

hütte | 2011.11.27. 08:26 Szólj hozzá!

Elég tuti eseményre kaptunk meghívást: "koncepció nélkül, de nagy szívvel" forgatott snowboard filmet mutatnak be a Merlinben, a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos szezonnyitóján, a ReOpeningen. A film címe Hét év hidegben, és a snowboardos srácok azt ígérik, hogy a Krónika Films és a MetalBros közös anyagában helyet kap „faterbá első nyugatról behozott színes-videó kamerájától kezdve a legtutibb kiskazis kamcsikon át egészen a hiperszuper hádé fényképezőgépekig mindenféle felvétel!” Ami biztos: a trailer alapján hangulatos, gyönyörű képekkel, rohadt jó ugrásokkal, csúszásokkal és trükkökkel tűzdelt film lesz ez – hóbuziknak kötelező.

budapest buli snowboard freeride

Új utazási portál a láthatáron: elindult a Travelo

[mimi] | 2011.11.25. 08:12 1 komment

Tádááám… Örömmel mutatom be nektek a sok előkészület és álmatlan éjszaka után november 23-án startolt Travelót, ami a Hütte blogot is a szárnyai alá vesz majd, és aminek én is a szerzői közé tartozom. A CEMP (tudjátok, többek között az Index, a C-travel és az Ongo anyukája…) új utazási portálján mindennel foglalkozunk majd, ami az utazáshoz tartozik: nemcsak menő szállodákról és izgalmas úticélokról írunk, de táskákról, kütyükről, kül- és belföldi programokról is. Mit hozz haza Amszterdamból szuvenírnek, ami még legális is? Hol egyél gyorsan, olcsón, jót Milánóban? Milyen fényképezőgépet vásárolj utazáshoz? Hol a legjobb a puncs a bécsi adventi vásáron? Ezekre, és sok minden másra is fény derül!

Videók katasztrófaturistáknak és hoszteszlányokra gerjedőknek

[mimi] | 2011.11.23. 08:28 Szólj hozzá!

Az extremesport?ok! lelkes csapatától eddig csak remek anyagot kaptunk – az más kérdés, hogy eddig lusták voltunk őket kiposztolni, de ami késik, nem múlik… Olyan posztot kaptok nemsokára az új őrületről, a hókorcsolyáról, hogy ihaj! De ezúttal még a két legutóbbi budapesti nagy havas megmozdulás, a Fridge Fesztivál és a Hó-Show a téma. A srácok két klassz videót gyártottak, amit a hajtás után meg is mutatok.

magyarország fesztivál extrém snowboard fridge freeski hó show

Sí-sztereotípiák: Franciaország

[mimi] | 2011.11.21. 08:52 24 komment

Briançon by nexus500

Mindenkiben élnek ilyen-olyan sztereotípiák a különböző országok lakóival kapcsolatban. Egy bizonyos szintig ez teljesen normális, az ember kategóriák mentén gondolkodik, egyszerűbb így eligazodni a világban. Akkor viszont már nagyon nem oké, ha valaki azért nem látogat el egy helyre, vagy nem szól bizonyos emberekhez, mert arról a csoportról van valamilyen véleménnyel. Sokan például azt gondolják, hogy a franciák sznobok, cseppet sem vendégszeretők, pláne azokkal, akik nem beszélik a nyelvüket, ráadásul iszonyú drágaság is van. Aki ennek ellenére ellátogat hozzájuk, az minimum dettó sznob, de legalább még hülye is, hogy náluk szórja el a pénzét… Vagy talán mégsem? Baldrick68 nevű olvasónk kommentje rávilágít, hogy a sztereotípiák többsége finoman szólva is baromság. Milyen élményei vannak a franciákkal kapcsolatban annak, aki tényleg járt már náluk síelni? A hajtás után kiderül.

franciaország sztori

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása