Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hófehér zöld hotelek a nagyvilágban

[mimi] | 2011.12.18. 23:18 3 komment

Monte Rosa Hütte, Svájc

Az inhabitat.com klassz listát állított össze olyan öko-hotelekről, és létesíményekről amiket télen érdemes meglátogatni. Legyünk akár sífutók, túrázók, vagy csak simán hóbuzik, akik szeretnek a téli tájban kószálni, majd több hektoliternyi forralt bort benyakalni a kandalló előtt, ezek a helyek biztosan be fognak jönni, és még a környezetet sem terhelik annyira.

· 1 trackback

zöld hotel norvégia kanada finnország svédország szállás építészet svájc öko

Jódli, tracht, mormota – Tirol csak ennyit tud?

[mimi] | 2011.12.16. 10:14 Szólj hozzá!

Mivel nagyon szerettétek a francia sísztereotípiákról szóló posztot (a véleményeket összegeztük, hamarosan erről is olvashattok) ezért most reméljük megmondjátok a frankót Tirolról is! Voltatok már Ausztriának ezen a tőlünk messzebb eső táján síelni vagy boardozni? Mik a tapasztalataitok? Melyik a legjobb sírégió a környéken? Lerche nevű olvasónk például csak szuperlatívuszokban tud Zillertalról beszélni, és bevallom, nekem is ez a szívem csücske.

ausztria snowboard sztori tirol hintertux zillertal hochzillertal hochfügen

Snowboard trükkök a Gödör lépcsőjén

[mimi] | 2011.12.13. 23:50 Szólj hozzá!

[MIMI]: image003

Ha a pí-nek, az alvásnak vagy a tejnek is van világnapja, hogy a fenébe ne lenne pont a snowboardnak? December 18-án, vagyis most vasárnap megrendezésre is kerül a Snowboard Világnap, amikor az egész világ együtt tiszteleg a sport előtt. A Magyar Snowboard Szövetség jó kis reggeltől estig tartó bulit szervezett aznapra a Gödörbe, illetve az előtte lévő lépcsőkre. A verseny keretében deszkások látványos trükkökkel csúsznak le a 30 méter hosszú utcai pályán: a hosszú lépcsősoron, a korlátokon és mobil boxokon. De lesznek filmvetítések, snowboard börze és persze zenei programok is.

budapest extrém snowboard gödör klub

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása