Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

243 méter - megdöntötték a síugrás világcsúcsát

hütte | 2011.02.13. 21:55 12 komment

Johan Remen Evensen a nézők megdöbbenésére 243 métert ugrott és ezzel megdöntötte a világcsúcsot a síugrók Világkupa-sorozatának norvégiai versenyén. - írja a sielők.hu. Evensen amúgy négy métert javított az eddigi csúcson, melyet honfitársa, Björn Einar Romören állított fel, csaknem hat éve a szlovéniai Planica hagyományos versenyén. Vikersundbakken hosszú ideje a síugrás egyik ismert központja, a helyi klub 1894 óta rendezett itt különböző nemzetközi versenyeket, s az idők során többször újjáépített, magasított ugrósáncok már világbajnokságnak is adtak otthont (2000-ben Sven Hannawald, noha a talajfogáskor bukott, 214 méteres szárnyalása jóvoltából aranyéremhez jutott).(síelők.hu).

norvégia síugrás

Snowstyle parti Szentistvánon, meg Mr. és Miss Winter választása

hütte | 2011.02.13. 12:00 Szólj hozzá!

Na tessék. Egymást érik a rendezvények jövő héten a Mátrában. Ez például pénteken lesz:

magyarország mátraszentistván

Jövő hétvégén újabb snowboardverseny Szentistvánon, ahol csak a trükkök szépsége számít

hütte | 2011.02.13. 09:20 Szólj hozzá!

A Style Masterz újdonság a magyar snowboard versenyek palettáján, ahol a hangsúly teljes mértékben a stíluson van.  Célunk nem más, mint megtalálni a stílus mestereit, akiket mesterfokozattal honorálunk. - ígérik közleményükben a szervezők. További részletek alant:

Kétéltű szánkó. Tíz perc alatt kiskocsivá alakítható

hütte | 2011.02.12. 12:00 Szólj hozzá!

grasshopper3[1]

A bükkfaszlalomozó után ismét kedvenc gyerekizéblogunkon találtunk egy ellopásra érdemes ötletet. Ahogy a Gyermekszoba írja, a Grasshopper tíz perc alatt átalakítható szánkóból kocsivá vagy vissza:

szánkó kütyű

Visegrád ma kapitulált, de holnap talán kinyithat

hütte | 2011.02.12. 10:36 Szólj hozzá!

Nagyvillám egészen jól átvészelte a hetet, csak ez a tegnapi eső nem hiányzott. A meleg ellenére a felület kifejezetten kemény volt, gyér látogatottsággal, de működtek a tegnapi napig. A mai hidegfront végre nappal is elfogadható hőmérsékletet hoz, így a frissen kilőtt hó már meg fog maradni, éjszaka indulnak a hóágyúk és mindent megtesznek, hogy holnap felfrissített pályával lehessen nyitni. - derül ki a visegrádiak hírleveléből. Holnap reggel friss híreket ígérnek és bíznak benne, hogy a február még tartogat egy kis természetes havat is és meg tudják a felső pályákat is nyitni. Aki esetleg nem tudna aludni az nézze immáron 4 kamerán keresztül az eseményeket.

magyarország nagyvillám

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása