Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Csússz egyet Lovasiékkal!

hütte | 2012.01.18. 11:14 1 komment

Manapság boldog-boldogtalan party sítáborokat szervez. Esténként szétcsúszás a főként elektronikus zenei fellépők bulijaira, napközben pedig ha sikeredik kikelni az ágyból, némi pályán történő csúszkálásra is sor kerülhet. Bevallom, nem vagyok nagy rajongója ezeknek a rendezvényeknek, de most találtam egy egész aranyos kezdeményezést. A Kiscsillag zenekar Facebook oldalán figyeltem fel a következő felhívásra:

Hóóórukk február 09-12! Már csak pár hét, és együtt csúszunk, szaunázunk és sörözünk veletek Szlovákiában :) Ha tudsz, vagy ha nem tudsz, de meg akarsz tanulni, vagy csak ha velünk együtt lazulnál... Klikkelj a www.hooorukk.hu oldalra, gyere velünk és ne hezitálj!

A Hóóórukk buli sítáborban az a szimpatikus, hogy a szervezők végre nem azt a réteget célozták meg, akik monstre elektro partykra vágynak egy átsíelt nap után, hanem azokat, akik csak meghallgatnának egy-két jó koncertet, másnap pedig együtt csúsznának kedvenceikkel. Ráadásul mindezt Magyarországhoz viszonylag közel, szerintem elég baráti áron. Busszal, félpanzióval, egyszerű szállással és koncertekkel egy hosszú hétvége például 31.500 forint. Fellép többek között a 30y, a Hősök, a Vad Fruttik, a Subscribe és persze a fent említett Kiscsillag is.

A Jasná síterep reklámfilmjét szupercuki jetivel alant megnézhetitek. Sőt, A Hóóórukk szervezői az RTL Havazin stábjával a múlt hétvégén Jasnán forgattak, hogy megmutassák, mi vár a résztvevőkre a Chopok északi oldalán. Az anyag  január 22-én, vasárnap kerül adásba.

 

 

További infók a rendezvény honlapján és Facebook oldalán.

szlovákia buli sítábor

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr383573310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petimegmondja 2012.01.20. 13:41:22

Remélhetőleg hó is lesz. A FIS tegnap mondta le a régióba tervezett SB slopestyle világkupát regionális hó és vízhiányra hivatkozva...

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása