Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

J-popot üvöltő megafonok alatt siklani Japánban

[mimi] | 2012.03.02. 14:51 Szólj hozzá!

Suginohara Ski Area

Ha a síelés vagy snowboardozás szóba kerül, a többség leginkább a környező országok terepeiben gondolkodik. Itt a Hüttén sincs ez másként, legtöbbször az európai, és olykor az amerikai síterepekről adunk hírt. Pedig bőven van téli sportélet ezeken a helyeken kívül is. Itt van például Japán, ahol ugyan a liftek kicsit lepukkantak, de a síelők ruhái nagyon trendik, a porhó kiváló, a hütték kínálata pedig egészen borzalmas. Ezt írja legalábbis remek posztjában Japánban szerzett sítapasztalatairól bónakovács, a Tokyo reloaded blog szerzője. 

Ski Lift

Az írásból a fentieken kívül kiderül az is, hogyan és mennyiért lehet eljutni a mediterrán klímájú Tokyóból a hófödte csúcsokhoz, hogy a sí vagy a snowboard az elterjedtebb, mennyire számít drága szórakozásnak, zsúfoltak -e a pályák, és hogy mi a legnépszerűbb aprés-ski tevékenység erre felé. Persze Japánban síelni leginkább a japánoknak és az arra tévedőknek érdemes, de állítólag az ausztrál középosztály körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az itteni pályák.

Sőt, elméletileg a porhóőrültek, J-pop rajongók, kőgazdagok és elmegyengék halmazainak közös része ideális célcsoport lehetne egy Európából kiinduló japán sítúra szervezői számára is, de azért erre még nem lehetne egy jól menő utazási ügynökséget bazírozni - írja bónakovács.

A posztot erre találjátok

japán snowboard

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr824284583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása