Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Pályanyitás Eplényben

hütte | 2012.02.03. 08:23 Szólj hozzá!

A mai napon megnyitják az ország egyik legtechnikásabbnak tartott sípályáját, az eplényi 4-est. A pálya megfelel a FIS Nemzetközi Síszövetség szlalom követelményeinek, és mind hosszában, mind meredekségében igazi kuriózumnak számít – írják a Síaréna üzemeltetői. 40-50 centis hóréteggel, összesen 3 kilométernyi területen várnak mindenkit. Mivel már négy felvonó üzemel, rendkívüli tömeg esetén is csak néhány percet kell sorban állni. Aki pedig átfagyott, annak irány a fenti hütte, ahol a nagy hidegre való tekintettel a hétvégén a forró teát és a forralt bort féláron adják.

hírek magyarország hójelentés eplény

Síparadicsom épülhet a Hargitán

hütte | 2012.02.01. 20:27 3 komment

Kép: Koko1955 @ Indafotó

23 kilométeres összefüggő sípályarendszer kiépítését tervezik a Hargitán – adta hírül az MTI. A rendszer magába foglalná a Hargitafürdőn jelenleg is működő sípályákat, amelyekhez újabb felvonókat és pályákat kapcsolnának. Az a cél, hogy a sípályarendszeren belül bárhonnan bárhová el lehessen sítalpon jutni. Péter Lukács projektvezető elmondta, a tervezési szakaszt lezárták, a térségi rendezési terv és az engedélyek kiváltása következik. Azt remélik, hogy még idén elkezdődhet a felvonók építése.

hírek románia hargita sícentrum

Beltéri sípálya épülhet Barcelonában

hütte | 2012.01.30. 10:44 4 komment

ski dubai by northfotoSki Dubai (Kép: Northfoto)

Barcelonáról sok mindent el lehet mondani, de hogy a téli sportok szerelmeseinek álom célpontja lenne, azt pont nem. Eddig. A tervek szerint ugyanis 2015-től a tengerben úszkálást és a Barcelonetán lazulást síléccsatolás és csúszkálás követheti úgy, hogy a lábunkat sem kell kitenni a városból.

hírek barcelona snowboard korcsolya síközpont

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása