Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Chanel léc egymillióért, tizenegy méternyi friss hó Spanyolországban, hóágyúzás tisztított szennyvízzel - Hírek a porhó alól

hütte | 2013.02.13. 18:13 Szólj hozzá!

Chanel síléc közel egymillió forintért (sítv) A magyarországi sípályákon valószínűleg ritkábban találkozhatunk majd vele, mint külföldön. Courchevel lankáin, a francia Alpokban árulják a luxuslécet.

Tizenegy méter hó esett Spanyolországban (síelők) Múlt hét óta valóságos hókáosz jellemzi a Pireneusokat, mind a francia, mind a spanyol oldalon. Megannyi sípálya és lift zárva van a környéken, sok felvonót és pályaszéli éttermet úgy kell kiásni a hatalmas hó fogságából.

Helytakarékos emeletes ágyak síeléshez (remodelista) Tíz menő ágy, amibe még akkor is öröm beleájulni egy átsíelt nap után, ha a fenti ágy jutott nekünk, és létrát kell mászni érte.

Síelők divatfotókon (maimanó) Jó sokat változott a sídivat 1938-64 között! nyitókép

Agyödéma miatt fordult vissza a magyar–amerikai expedíció a Himalájában (sportgéza) Sikertelenül ért véget Klein Dávid expedíciója, nem tudott feljutni a 8126 méter magas csúcsra, a himalájai Nanga Parbatra, mert mászótársa, az amerikai Ian Overtone magashegyi agyödémát kapott.

Síelj Will Smith-szel! (gazdagisztán) Magyarországról persze kissé egyszerűbb Ausztriába, esetleg Franciaországba menni síelni, ám aki többre vágyik és akad 21,9 millió dollárja, az jó vételt csinálhat az amerikai Utahban fekvő Park City egyik eladó luxusvillájának megvételével, pont Will Smith szomszédjában.

Hóágyúzás tisztított szennyvízzel (inhabitat) Az arizonai Snowbowl Resortban környezetbarát módon hóágyúznak: így hasznosítják újra a szennyvizet!

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr635078927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása