Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Vulkánkitörés vethet véget az idei síszezonnak - Hírek tavaszi csúszás mellé

hütte | 2013.03.10. 11:45 Szólj hozzá!

P1350404

Milliókba kerülhet, ha bunkó a sípályán (dívány) Kevesen tudják, de ha valaki síbalesetet okoz a környező országokban – az autós felelősségbiztosításhoz hasonlóan –, anyagilag is vállalnia kell a baleset következményeit.

Make Some Noise 2013 (vimeo) Dögös videó a mátraszentistváni Síparkban megrendezett snowboardos hétvégéről és diákolimpiáról.

Csúszásmászás a hidegben, Japánban (csússz és mássz) Már akkor is hideg volt és hóesés, amikor fél kilenc elindultunk a kusatsui sípálya parkolójából felfelé az úton, komótos tempóban, ahogy ez Japánban szokás, de ez a helyzet később csak egyre fokozódott. nyitókép

Vulkánkitörés vethet véget az idei síszezonnak az Etnán (síelők) A világ egyik legemlékezetesebb élménye lehet az olaszországi Etna tűzhányó hegyoldalában kialakított pályákon síelni. Az idei szezonban szerencsére rengeteg hó esett, az átlagosnál többet lehetett síelni, de a hét eleji újabb vulkánkitörés miatt valószínűleg az idei szezonban már nem tudnak újra kinyitni. cím

Síelés a francia Pireneusokban (guardian) Sem a síelők, sem a síterepek nem túl menők a Pireneusokban, viszont sokkal olcsóbb, élvezetesebb itt csúszni, mint az Alpokban.

Mi az a Creek Surfing? (sítv) Ez egy új nyári sítalálmány. Napfény, csajok, lesiklás.

magyarország szemle olaszország snowboard mátraszentistván

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr205125797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása