Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Csalás miatt etiltotta a Nemzetközi Síszövetség Vanessa Mae egzotikus giccshegedűst

Freddie The Eagle | 2014.11.13. 00:04 Szólj hozzá!

Vanessa Mae négy évig nem indulhat alpesi sí versenyen.

A Nemzetközi Síszövetség (FIS) állásfoglalása szerint a szocsi játékokon való szereplés jogát manipulációval szerezte meg a kvalifikáció során Vanessa Vanakorn (Thaiföldi apja vezetéknevén indult).

Az idei januári négy szlovéniai óriás-műlesiklás futamain több szabálytalanságra derült fény, többek között a szervezők meghamisították a jegyzőkönyveket, méghozzá Mae javára. A 36 esztendős gyönyörű hegedűművész kegyetlen ítéletet kapott a szövetségtől: ha ez nincs – jelezték –, biztosan nem szerezte volna meg a játékokon való részvételhez a szükséges pontszámokat.

Ebben lehet valami, mert a thaiföldi színekben versenyző „sportoló” az óriás-műlesikló számban a 67 indulóból az utolsó lett, közel egy percet kapva a győztes szlovén Tina Mazétól. A manipuláció miatt az ítélet értelmében öt szlovén és olasz sportbírót is eltiltottak két évre.

(Via:Eurosport )

szocsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr606892305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása