Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Az erős svájci frank elriaszthatja az angol síelőket

Freddie The Eagle | 2015.01.18. 22:02 Szólj hozzá!

Az euróhoz kötött svájci franknak köszönhetően eddig meglehetősen sok brit szigetlakó engedhette meg magának a svájci síelést. Svájc természetesen eddig sem tartozott az olcsóbb sícélpontok közé, ám a páratlan szervezettség, a kiváló pályák és infrastruktúra (most hagyjuk az USA svájci nagykövetének a sirámát, egy időgéppel visszaküldeném a 20-30 évvel ezelőtti Szlovákiába a Magas-Tátrába a Csorba-tóhoz, na ott aztán volt mit várni a felvonóra).

Az angoloknak nagyjából minden normálisabb síterep elég távoli, a csatornán átvinni az autót különben sem gyors és olcsó, és ki akar kellő rutin nélkül havas, hegyi úton jobbkormányos kocsit vezetni? Szóval az Egyesült Királyság síelői egyébként is jellemzően repülővel mennek, ezért is számított Svájc ésszerű sícélpontnak eddig.

Azonban mivel a fonthoz képest is egyik napról a másikra vált bivalyerőssé a svájci frank, a Telegraph arról számol be, hogy akinek nincs lefoglalt szállása, jól gondolja meg, vajon a pénztárcája bírni fogja-e a húzósabb költségeket.

 

svájc

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr17087121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása