Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Még lehet nevezni a világ leghosszabb síversenyére! Igen, te is jelentkezhetsz

[mimi] | 2015.02.18. 13:21 Szólj hozzá!

A világ leghosszabb síversenyét, a Schlag das ASS-t, idén eredetileg 2015. január 17-én akarták megrendezni a karintiai Nassfelden, a heves havazások miatt azonban február 28-ra halasztották. A brutális versenyre bárki jelentkezhet, aki érez magában megfelelő állóképességet.

auf_der_strecke.jpg

 

Fotó: Nassfeld.at/hu

"A versenyen közel nyolcszáz hobbisportoló és profi vegyesen indul neki a 6400 méteres szintkülönbséget tartalmazó, összesen 25,6 kilométer hosszú távnak. A versenyszakasz, ami a Guiness-rekordok könyve szerint a világ leghosszabbja, az egész síterepen keresztülhalad – kis pihenőket csak a felvonózások nyújtanak, amelyek az egyes részeket összekötik. Idén egyébként külön jutalmazzák a kitartást is: bárki, aki középidővel végig tudja csinálni a pályát, egy kis szerencsével megnyerhet egy BMW X1 xDrive-ot" – írja közleményében a magyarországi Nassfeld iroda.

A Millenium-Express völgyállomásánál lévő cél előtt a résztvevőknek még le kell küzdeniük a 7,6 km hosszúságú Carniát, amely 1800 méterről indul, és 600 méteren ér véget ezzel ez Nassfeld leghosszabb pályája. A versenyszakasz a közönségtől elzárt sípályákon át halad, az irány előre megadott. A lifthasználat is beleszámít a verseny teljesítési idejébe. A húszfős csoportok kétpercenként startolnak.

Aki komolyan kedvet kapott a versenyzéshez, a www.schlagdasass.at weboldalon 2015. február 23-ig jelentkezhet. Egyéni indulás esetén a nevezési díj 39 €, csoportban 33 € / fő, amely tartalmazza a nevezési díjat, befutó csomagot, és egy kedvezményes napijegy vouchert.

Ne maradj le további posztjainkról, szeress minket a Facebookon!

ausztria síverseny nassfeld

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr117185559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása