Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ma Aréna Pláza! Karácsonyi vásár és hardcore!

metalbros1 | 2008.12.13. 12:20 1 komment

Ma délután 15 órától lesz megtekinthető - de részt is lehet rajta venni - az Aréna Pláza oldalában, január 4-ig felállított műhavas sí- és snowboard pályán (amit mi csak "kókuszreszeléknek" hívunk) megrendezett ingyenes oktatás és snowboard slide verseny. Az esemény a B-Day névre hallgat - a normadiai partraszállás után szabadon -, mely sejtetni véli velünk, hogy mindez a Snowboardozás Világnapja alkalmából történik.
Érdemes lesz kinézni, hiszen ez is híven tükrözi majd a téli sportok lehetőségeit és megbecsülését hazánkban. Viszont legalább az ország legnagyobb alapterületű plázája, mely a lerombolt Lovi helyén áll, szorított helyet nekünk erre az eseményre, amire aztán tényleg büszkék lehetünk.
Mindenkit megbotránkoztató (videós)beszámoló még jön!

budapest magyar magyarország snowboard freestyle aréna pláza metalbros műhavas pálya

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr54820443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandika 2008.12.18. 11:52:31

A Snowboardozás Világnapja majd csak 21-én lesz (www.world-snowboard-day.com). A B a B-dayben szerintem az egyik gyártó nevére utal. :)

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása