Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Elrettentő euró, síelő megasztárok, sikeres speciális olimpikonok - hírek Holle anyótól

Zubreczki Dávid | 2009.02.17. 09:34 Szólj hozzá!

Kevesebb az eladott, több a kölcsönzött léc (síelők) Becslések szerint a 2008-as évben körülbelül 3,4 millió pár (alpesi) sílécet értékesítettek az egész világon. Három évvel ezelőtt ez a szám még jóval négymillió felett volt, de azóta eltelt két hóban szegény téli időszak. Úgy tűnik, a síléc bérlése egyre népszerűbb a síelés szerelmesei között.

Magyar sikerek a speciális olimpikonok téli világjátékán (extrém) Hat arany-, 11 ezüst- és 13 bronzérmet szereztek a magyarok a speciális olimpikonok egyesült államokbeli Boise-ban rendezett téli világjátékán.

Elfajult megasztáros parti! (stop) Nkuya Sonia, Bencsik Tamara, Balogh Imi és Szecsődi Karcsi nem mindennapi kalandra vállalkozott. Az ifjú megasztárosok síelni indultak, persze az oktató leckék mellett a szórakozásra is jutott idejük. (Síelnek és szórakoznak? Micsoda? Ez ám a nem mindennapi kaland! - hütte)

Az euró távol tartja a külföldieket a szlovákiai síparadicsomoktól (inforádió) A szlovákiai hegyekben kitűnő hóviszonyok várnak a síelőkre, ennek ellenére a szállodák forgalma erősen visszaesett, főleg külföldi vendégből van kevesebb, mint tavaly.

Sajnos több tragikus baleset is történt az elmúlt napokban: Murauban a lavina követelt két halálos áldozatot, a Lomnici-nyeregben (Magas-Tátra) bukás okozta egy síelő halálát. Korábban Szlovákiából és Ausztriából is több fekete hír érkezett. Mindenki vigyázzon magára és másokra is! (síelők)

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr14948071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása