Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Egy kis természetes + jó sok ágyúzott: még mindig 50 centi hó van Szentistvánon!

Zubreczki Dávid | 2009.03.21. 09:06 Szólj hozzá!

Mit nekünk napéjegyenlőség, meteorológiai tavasz, Sándor, József, Benedek! Szentistvánon még mindig ötven centi hó van, és a jövő héten újabb 5-10 centi égi áldást várnak. A Sípark jelentése és hétvégi programja alant:

Amíg a síelők pihentek a héten, a hóágyúk dolgoztak a Síparkban. A hideg időjárásnak köszönhetően, több ezer köbméter friss hó készült az elmúlt három éjszaka. 4 cm friss hó is esett természetes égi forrásból, így a pályán összesen 50 cm a hóréteg. Lehet-e többet kívánni így március vége felé a sízést kedvelőknek? Nyitva vannak a hétvégén a nagypályák, jó hóval és este a ratrakolást követően - a most már nagyon népszerű - villanyfényes sízés lesz 21 óráig, 1km hosszon.

Szombat: csupa napsütés - alpesi hangulat, majd esti sí 21-ig. A vasárnap is szépnek ígérkezik, napsütéssel-napozással-Hüttézéssel. A WEEKEND bérlettel

10.000 Ft-ért két nap és két éjszaka lehet folyamatosan síelni. A napközi sízés is olcsóbb: utószezoni árral: 4.500 Ft du 16:30-ig! A FOLYTATÁS: jövő hét közepén 5-10 cm friss hó és továbbra is tél várható itt a Felső-Mátrában! A mikroklíma létezik, meg lehet róla győződni - miközben lent tavasz van és +8, + 12C fokos hőmérsékleteket mérnek - itt a Síparkban nyugodtan lehet síelni - egészen áprilisig!

További friss információ és a webkamera megtekinthető www.sipark.hu weboldalon!

A Mátra másik csúcsa, a Kékes is üzemel, érdemes az ő honlapjukra is odakattintatni: www.matracentrum.hu

Egy hegységgel odébb, a Bükkben is nyitva a Bánkúti centrum, igaz elég változó szolgáltatással és hómennyiséggel: www.bankut.hu

magyarország hójelentés bánkút kékestető mátraszentistván

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr511015688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása