Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Eladó egy budai családi ház saját sífelvonóval

Zubreczki Dávid | 2009.03.31. 08:00 4 komment

Soha nem gondoltam volna, hogy miközben az Urbanistának vadászok érdekes ingatlanokat, egyszerre csak egy Hüttére való témába botlom. Na de mégis így történt! Ugyan a fotókon semmi nem látszik, de a hirdetésben feketén-fehéren ott van, hogy

A ház érdekessége az egyszemélyes sífelvonó, amivel a bejárat megközelíthető

Aki esetleg szokot a Zugligeti úton járni, az írja már meg, hogy mégis milyen az az egyszemélyes sífelvonó! Van hozzá pálya is, meg hütte is? Csákányos-e vagy ne adj' Isten kabinos? Meg úgy egyébként milyen lehet a "privát kert gyümölcsfákkal". Talán zöldségesvetemény is van! Tiszta síparadicsom - bruhaha...

magyarország felvonó

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr631035130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.03.31. 09:50:37

Szerintem ez egy sima "beülős" felvonó (és nem sí), (télen) nehezen mozgó családtag számára építhették.

Metró áruházban kapható csörlőből lakatosmesterek egész baráti áron tudnak ilyent csinálni.

WetRinR 2009.03.31. 10:11:00

Én többször jártam itt. A felvonótól először féltem, de állítólag ugyanaz tervezte, aki a Libegőt is (tényleg hasonló megoldás). A telek baromi meredek, millió lépcsővel - ez megoldja a gondot.

spuri74 2009.03.31. 10:23:07

Ha jól tudom Pataki Ági (Üvegtigris producer) terveztette az épületet és a felvonót. Ugyanaz az építész volt a segítségére, mint aki a saját házát tervezte. A felvonóba csak simán be kell állni, mint a budai siklóba.

proktor 2009.04.08. 01:23:35

Ha jól gondolom, már voltam ebben a villában. A párom lefelé még ki is próbálta a felvonót, ami egy sima beülős egyszemélyes cucc, amit a libegő tervezője készített/tetett. Az ottlakó idős hölgy fogorvos, vagyis az volt egy-két éve. Egyébként rendes kedves, de ennyit nem érne meg nekem.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása