Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Visszaszámlálás indul: csak kilenc hely üzemel Szlovákiában. Spanyolország májusig kitart

Zubreczki Dávid | 2009.04.16. 12:10 Szólj hozzá!

 

A szlovákiai Új Szó rendszeres hójelentéseinek helyét a nyitvatartó terepek számbavétele vette át az elmúlt hetekben. Legutóbb még arról számolhattunk be, hogy a húsvétot követő napokban 14 terep működik, ám a mai hírek szerint a hétvégére csak kilenc hely marad nyitva, zömük a Tátrában, kettő a Kis-Fátrában. Többségük már hétközben ki sem nyit és sok helyen vannak más korlátozások is.

Spanyolországban viszont soha nem látott hótakaró van a síelők.hu szerint, sok helyen még múlt hétvégén is 50-60 centi esett! Bár a legtöbb pálya a héten bezár, Európa legdélebbi síterepén, a Sierra Nevadában május közepéig tart a szezon. A Kantábriai hegységben található San Isodroban és Pireneusok legnagyobb síparadicsomában, az andorrai Grandvalirában (ott készült a fenti kép) május 3-ig üzemelnek a felvonók.

spanyolország szlovákia hójelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr461068407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása