Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Átoperáltattam magam nővé - hazudta a lány, amikor észrevették, hogy a barátja bérletével síel

Zubreczki Dávid | 2009.12.05. 14:28 4 komment

Kellemes szombat délutánt mindenkinek! Ez itt a Hütte közszolgálati rovata, tele hasznos, praktikus, fontos információval. Itt van mindjárt annak a lánynak esete, akivel mostanában tele van egy rakás amerikai magazin.

Elsőként a SummitDaily-ben jelent meg: egy fiatal nő a barátja bérletével síelt a coloradói Keystone terepén, és amikor rákérdeztek az ellenőrzéskor, hogy mégis miért van férfi neve, azt hazudta, hogy hát épp most műttette magát át nőve.

Mivel nem nagyon volt tisztában egy csomó személyes adatával sem, gondolták, megkérdezik a szüleit, de a lány azt mondta, hogy kár próbálkozni: kitagadták az ügy miatt.

Sajnos a rendőrök nem vették be a sztorit, úgyhogy felhívták a srác apját, hogy tényleg kitagadta-e a fiát, mert átoperáltatta magát nővé - amitől az nagyjából sokkos állapotba került, és nem hitte el, hogy egy seriff hívja.

Végül utolérték a srácot, aki elimerte, hogy ő adta a kölcsön a barátnőjének a bérletet, akit jól megbüntettek. Tanulság: ne síeljünk más bérletével vagy legalább ügyeljünk a nemekre. Ha mégsem, akkor találjunk ki jobb sztorit!

usa bizarr átverés keystone síbérlet

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr531575887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.12.06. 17:31:44

@mertcsak: de hát ez ugyanaz a hír, mint amelyiket én tegnap kitettem, h h melyik igaz? : )

mertcsak 2009.12.06. 18:40:59

@~dá~: nem mentettem le az eredetit, de ugy nez ki, azota atirtak a cikket, mert abban még ferfi szerepelt, aki a baratnoje berletet hasznalta :)

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.12.06. 18:48:49

@mertcsak: lehet mert ott most az van, hogy a "hölgy" szüleit hívják fel - annak meg csak akkor van értelme, ha női bérlettel ment pasi

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása