Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

A balesetet megúszta volna sérülés nélkül - ha nem veri meg egy másik síelő

hütte | 2010.11.15. 08:57 10 komment

Na akkor ez a hét se maradjon erőszak nélkül: folytatjuk sorozatunkat, amelyben olvasóink fura baleseteit mutatjuk be. Íme Gabesz sztorija:

 

Sziasztok!

Egy kollégámmal történt eset:

Lefele száguldott a pályán, amikor valami oknál fogva egy kanyarban kisodródott. Ezután tehetetlenül csúszott tovább a hóban hemperegve, és közben elsodort egy másik síelőt. Az illető - mint később kiderült angol úriember - ettől úgy begurult, hogy meg sem várta amíg megérkeznek valahova, azonnal menet közben elkezdte ütni a kollégám fejét. Kollégám az eset után a balesetin kötött ki, össze kellett varrni az ajkait. Sokáig atz hitte az ütközéstől repedt fel a szája, de később a tanúk beszámolójából derült ki számára is, hogy az elgázolt angol állt bosszút rajta azon nyomban még melegében esés közben. Ennyit az angol hidegvérről!

Gabesz

 

Tudtok jobbat? Vagy rosszabbat? Ha van hasonló vagy egészen más, vidám vagy tanulságos, balesetes, biztosítós, mulatós, lesiklós, felvonós sztoritok, esetleg leírnátok miért szeretitek/utáljátok ezt vagy azt a pályát, szállást miegymást, vagy csak egyszerűen történt veletek valami szokatlan valamelyik síelésetek során, ne habozzatok! Írjátok meg rögtön a Hüttének!

baleset sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr262449482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagybela2 2010.11.15. 10:28:58

Ha kicsúszott a kanyarban, akkor miért csúszott lefelé tovább? Talán inkább elcsúszott.

Nem lehet, hogy az angolnak egyéb baja is lehetett:
- fájt valami
- nem az első alkalom volt
- snowboard volt a kollégád lábán
- a sir bal lábbal kelt fel?

pollio 2010.11.15. 10:50:58

Az angol úriember lehet hogy be volt baszva. A hidegvér ezeknél a társadalom 95%-át kitevő prolikra nem vonatkozik.

yerico1 2010.11.15. 11:23:59

Korfun voltunk strandon, körben rengeteg holland, német, olasz, akik a természetükből adódóan csak és kizárólag ordibálva képesek egymással kommunikálni. Ehhez képest a mellettünk napozó angol házaspár a gyerekekkel kifejezetten csendben volt, soha nem emelték fel a szavukat. Ott és akkor hihetetlen volt a kontraszt.

telkoe 2010.11.15. 11:34:22

Melyik orszagban tortent? Ausztriaban szemelyi serulesnel eleg gyorsan ott van a csendor es felveszi a jegyzokonyvet, tanukkal, resztvevokkel stb. Ha a tanuk lattak hogy verte a masik a fejet es serules lett belole akkor intezkedik is (min. szondaztat stb).

sbacsika 2010.11.15. 11:39:35

f@sznak száguldozik aki nem tud síelni/boardozni?
megérdemelte a pofánb@szkodást szvsz

Szelid sunmalac 2010.11.15. 11:47:18

Angliabol kulon bunyo turakat szerveznek ide, Magyarorszagra. Megvannak a kivalasztott helyek es csoportostol jonnek verekedni. Az angolok mar nem tudnak meglepni.

Ööö 2010.11.15. 13:02:52

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: és csak a nyugisabb városokba vagy az orkokhoz is?

Csirke72 2010.11.15. 13:03:57

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Hát verekedö túrát nem csaj max verö túrát kapnak....

Azt azért megnézném ha magyarországon valamilyen angol csoportnak esélye lenne a helyiek ellen...

Max jól elverik öket a magyarok. Amugy Pest V ker-ben is láttam már hasonló szitut, csak pechhükre a bebaszott angol fiatalok kb 8-10 fö 1 képzett magyar harcos brigádot fogtak ki. A többit asszem nem kell ecsetelnem, hogy mekkora zakot kaptak a szigetország lakói...1 ütés-1 ember és az ült...

Amugy ilyesmivel német focidrukkerek is próbálkoztak már anno györben és csunyán ellettek kalapálva a magyar drukkerek álltal:)

Ennyi.:)

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása