Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Miután megsorozták hógolyóval a lányok szobáját, valakinek eszébe jutott a porral oltó

hütte | 2010.11.24. 08:00 20 komment

Nem szokványos síbaleset - kezdi a levelét Soma és ebben egyet is érthetünk. Ebben a történetben nem hogy sípálya, de még síléc sincs. Ám aki volt már iskolai sítáborban az egész biztos részt vett hasonló csínyekben - valamelyik oldalon.


Nem szokványos síbaleset.

16-17 éve történt, gimnáziumi sí tábor Szlovákiában, pontos helyre már nem emlékszem, mert sokat nem síeltünk, 16 évesen már máshol járt az eszünk...
Egy hetes tábor második napjának estéjén, sok borovicska után mi páran srácok úgy gondoltuk, hogy ideje a csajokat befűzni...oda is mentünk vagy 5-6-an a bungalójukhoz és először szép szóval, próbáltuk kicsalogatni őket.( Ezek a bungalók két szintes kis faházak voltak.) Ők a felső szintről nem túl szép szavakkal húztak minket, és erre mi bepöccentünk...addig a borovicska elfogyott, és sörrel enyhítettünk szomjunkon...

Szóval egy idő után eluntuk és elkezdtünk hógolyókkal "kosárlabdázni", a gyűrű a lányok szobájának az ablaka volt, ami nyitva és a csajok lógtak ki rajta....nem kellett sok idő és kb 100-150 szép nagy hógolyó landolt a szobájukban, amire ők már eléggé idegesek lettek, mert kezdtek olvadni, persze próbálták visszadobálni, de mi erő fölényben voltunk, soroztuk őket, ahogy tudtuk...és akkor jött az idióta ötletem, hogy a porral oltót fújjuk be  nekik...az ajtót zárva, maradt kintről az ablak alól...és ketten az akkori pad társammal egy teljes, közepesen nagy méretű porral oltót beüzemeltünk és beküldtük a tartalmának a nagy részét a nyitott ablakon...volt sikongatás, és persze az ajtó belülről zárva. A fehér por mindent beterített, ők meg ijedtükben az ablakot is becsukták, bent meg majd meg fulladtak, végül sikerült kijönniük a szobából. Ami iszonyat durván festett, sok hógolyótól minden vizes volt és a por mindent befedett...fehér, nedves trutyi volt a teljes szoba, az ágy, bútorok, ruhák, minden ami elöl volt.
Azért ekkor a nagy röhögés részünkről már kissé az arcunkra fagyott, főleg, mikor csukott ajtó-ablak mögül sikongattak, de a végén azért rendesen röhögtünk..

Persze kaptunk is azonnal büntetést, és a csajok is!! Ebben mi jártunk jobban, a haverommal akivel a porraloltót fújtuk az volt a bünit, hogy sí bakancsban egy kb 30-40m-es enyhe emelkedőn 10-szer kellett béka ugrásban felmennünk, de nem sikerült mert részben a velünkmlévő két tanár is és mi is annyira be voltunk már állva, hogy csak vergődtünk és ők is, mi is röhögtünk az egészen, ráadásul akkor ismerkedtem a Rennie nevű, ma már mindenhol kapható gyógyhatású szer jótékony hatásával, amint az  hányás előtti állapotban lévő mata részeg énemre milyen jótékony hatással bírt.

Lányok rosszabbul jártak, részben fél éjszaka takarítottak és másnapm reggel nekik kellett a közös étkezőben lévő reggelit felszolgálni mindenkinek és utána leszedni az asztalokat. Szegények....:)
De utána jót síeltünk amíg az első forralt bort meg nem ittuk...:)

üdv
Soma

 

Tudtok jobbat? Vagy rosszabbat? Ha van hasonló vagy egészen más, vidám vagy tanulságos, balesetes, biztosítós, mulatós, lesiklós, felvonós sztoritok, esetleg leírnátok miért szeretitek/utáljátok ezt vagy azt a pályát, szállást miegymást, vagy csak egyszerűen történt veletek valami szokatlan valamelyik síelésetek során, ne habozzatok! Írjátok meg rögtön a Hüttének!

szlovákia szállás sztori hógolyózás

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr172468322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lille havfrue 2010.11.24. 09:40:18

A lomnici sítáborban az esti bulin vécépapír-tekercseket dobáltunk és azzal hülyéskedtünk. Remekül éreztünk magunkat, a bajok csak másnap reggel kezdődtek (ui. az összeset szétgurigáztuk).

شرف 2010.11.24. 09:44:54

Tanárnő megbaszása csíny?

beszólhatok? 2010.11.24. 10:15:02

elég szemét dolog volt a tanáraitok részéről is, hisz ti kezdtétek és csináltátok a balhét.
A takarítás is a ti dolgotok lett volna. A szállásadó helyében meg a poroltót is kifizettettem volna veletek.

- Rendi - 2010.11.24. 10:24:18

@beszólhatok?: Sőt, helyben akasztással egybekötött tarkólövés.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.24. 10:31:52

Ez nem csínytevés, ez oltári bunkóság.

Szelid sunmalac 2010.11.24. 10:39:25

Tenyleg de jo csiny! Ott vagyok tobb napig, aztan egy reszeg barom a hulye haverjaival elaztatja az osszes cuccom, amit meg fel is takarithatok, mert annyi ver nemvolt a pucajaban a nagykepu pocsnek, hogy magara vallalja nokkel szemben amit egyebkent o csinalt!
Ocsem bazmeg, ugy tunik neked ez meg mindig kurva vicces, de tolem nem dicseretet, hanem egy kiados tarkonbaszast kaphatnal...

papugaja 2010.11.24. 10:43:46

Soma, ezzel a történettel kár dicsekedned.

papugaja 2010.11.24. 10:45:43

De Hütte is hülye, hogy ezt kiposztolta.

steelhand 2010.11.24. 10:52:27

Azóta sem volt nővel, neki szarabb.

RobinGood 2010.11.24. 10:53:04

Ez rohadtul nem csíny. Amúgy kissé zavaros a történet, mert egy emeleti abalkon nem nagyon tudsz porral oltóval beteríteni egy szobát. Szerintem ez kamu.

v. jókormányzósember 2010.11.24. 10:59:33

Nos, Barátaim!

Sikerült elérni a pártunk és kormányunk által felmutatott szintet. (Bár, ők ugye, /különösen, mert a kormányalkotó párt nevében EGY ESETBEN sem szerepel a "Magyar" szó, a jelképek sem állnak jól, azokból a MAGYAR SZINEK hiányzanak/ legalább némi magyarkodással fednék a taplóságot).

Nos- a múltkor egy kedves barátunk Csehország kapcsán azt vetette fel, "itt készül a radír, mellyel nyelvtanórán köpködtük egymást". No, a köpködés már eleve szép szokás, ha még az étvágygerjesztő nyálhoz némi radírt is veszünk- az igazán valami elképesztő... De látom, olyan ez ismét, mint a kormány- az újabb hülyeségek után is lehet hova (le) menni...

Szétáztatás és porraloltó...

Nos, barátaim- az "akciós /tesco gazd./ kormány" - a nagy olcsóságban (ld. milliós kocsibeszerzések, megbízási díjak, hungaroffest (milyen szép, magyaros név!)-elések mellé- talán felfogadja az ízlés pápáit is- néhány tízmillióért.

Addig én viszont inkább egyedül járok síelni.

Aszt jóreggelt!

VJK

(Ja, egyébként, ahogy most állunk- a megszorítások okán- nem nagyon megy itt senki sem síelni! :-))) :-((((((((((((( ).

Megszeppent kisgyerek 2010.11.24. 12:55:34

Az ablak nem volt becsukható?

belagezabela 2010.11.24. 13:50:45

és ki sunázta meg a legjobban dobó csajt?
Ilyen hülye posztot.
Oviban ki nézett be marika bugyijába című esettanulmányt várjuk karcsikától.

belagezabela 2010.11.24. 13:52:20

kilincsre meg fogrém kenés vicceskedést is leírhatná több oldalon

Páneurópai Harci Kos 2010.11.24. 14:03:32

Nem lehetne facebookhoz hasonlóan megoldani, hogy a látni nem kívánt oldalakat az ember ignorra teszi.
De vazz, Index címlapon mit keres már megint ez a szutyok?

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.11.24. 14:06:16

Anno két évfolyamtársam leoperálta a vonatban a porral oltót és úgy gondolták, kipróbálják a wc-ben. Két dologra nem számítottak: Hogy a gyorsvonat alatti légáramlat visszanyomja a teljes cuccost, meg hogy beszorul az ajtó, amikor ijedtükben fel akarták tépni a meneküléshez.
Kintről hallgattuk a ordibálásukat, meg a dübörgést, ahogy ketten kavarognak a fél m2-en. Majdnem kiestünk a vonatból a röhögéstől.

Maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2010.11.24. 14:07:00

A porral oltóban az a jó, hogy még 5 év múlva is lesz, amin rajta van, ha volt elektronikai eszköz bent, az már tönkrement.
Ez egyáltalán nem csíny..

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása