Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Vastag hóréteg várja Hargita megyében a síelőket

hütte | 2012.02.10. 19:06 Szólj hozzá!

on a day mornin`

Tizenöt helyszínen követi figyelemmel a sípályák hórétegének vastagságát a megyei hegyimentő közszolgálat Hargita megyében. - írja a Székelyhon.ro.

A homoródfürdői Lobogó pályán 70 centiméteres a hóréteg, a pálya minősége jó, akárcsak a tusnádfürdői pályáé, ahol szintén 70 centiméteres a hóréteg.

A három bucsini pályán, a Havason, a Bogdánon és a Bujdosón 105, 90, illetve 100 centiméteres a hó, a pályák alkalmasak sízésre. A borszéki Reménységen 60 centiméteres a pálya hórétegének vastagsága, kiválóak a feltételek. A gyergyócsomafalvi Veresvirág pályán továbbra is csak 30 centiméteres a hóréteg, a síelési lehetőségek ennek ellenére is jónak mondhatók.

A Madarasi Hargitán egy méteres a hóréteg, a Súgó, a Nagy Mihály és a Kicsi Mihály pályák állapota nagyon jó. Hargitafürdőn a Csipike pályán egy méteres, a Kossuthon 60, a Miklóson pedig 50 centiméteres a hóréteg. Ez utóbbi két pálya használatát jónak, a Csipike pályát pedig nagyon jónak minősítették a sípályákat is figyelő Hargita megyei hegyi mentők.

A Csíkszereda közelében lévő Tolvajoson 65 centiméteres a hóréteg vastagsága, a pályán pedig kiválóan lehet sízni. 

Fotó: Pásztohy

románia erdély hójelentés székelyföld madarasi hargita homoródfürdő bucsin tolvajos

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr624090869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása