Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Szlovéniai síbérletárak a 2014/2015-ös szezonban

Freddie The Eagle | 2014.11.11. 01:28 Szólj hozzá!

skiing-stag-slovenia1.jpgFotó:stag.si

Nemrég beszámoltunk az osztrák árakról. Ausztriában pár euróval nőttek az árak, ellenben a "majdnem Ausztria" Szlovéniában azonosak a tavalyival!

szlovénárak.png

(Via:Skijanje.hr)

Szlovénia kicsit kisebb, kicsit szerényebbek a pályák, de ha összevetjük az osztrák árakkal, azért jóval olcsóbb. Távolságban sincs nagy különbség, jó hóviszonyokban érdemes kipróbálni.

Egy kis összehasonlítás: Az osztrák díjtáblázat legdrágább ajánlata, Sölden 49.50 eurós felnőtt napijegyet kínál (a 6 napos bérlet: 253.50 euró), míg a legdrágább szlovén: Kranjska Gora 31.50 euró (a 6 napos bérlet ára: 160 euró) Vagyis a legdrágább szlovén olcsóbb, mint a legolcsóbb osztrák ajánlat, a 37.50 eurós Innerkrems.


Kranjska Gora egyébként cseppet sem lebecsülendő sípálya. Hagyományos világkupa-színhely műlesiklásban és óriás-műlesiklásban.

kranjskagora.jpg

Fotó: !Serendipity - Flickr

Ami aggasztó: hogy a Maribor melletti Pohorje pálya beüzemelése még kérdéses. Csődközelbe került a síközpont a közelmúlt cseppet sem rózsás szlovén gazdasági helyzetének következtében. Pohorje a magyar határhoz viszonylag közel fekszik (Budapesttől 350 Km), és annak ellenére,hogy nem túl magas pálya (1 327 m) jellemzően jók a hóviszonyok március közepén, így a március 15-i nemzeti ünnepünkön megéri arra venni az irányt.

 

szlovénia árak síbérlet

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr866884481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása