Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

A világ leggyorsabb síliftjétől a pályaszéli szaunán át a magashegyi metálfesztiválig: újdonságok az osztrák síterepeken

hütte | 2015.11.09. 13:07 Szólj hozzá!

Új felvonók, szaunák közvetlenül a sípályán, magashegyi metálfesztivál – a 2015/16-os szezonban rengeteg újdonság várja az osztrák pályákra készülőket. A teljesség igénye nélkül összeszedtük, mi várható a szomszédban a nagyobb, ismertebb pályarendszereken.

STÁJERORSZÁG

Schladming-Dachstein

A régióban már most a 2017-es Speciális Olimpiára készülnek, az idei szezonban ennek a nagyszabású versenynek lesznek előfutamai 2016. január 10-15. között. Emellett idén azoknak kedveznek, akik a síelést jókora kajálással-piálással szeretik levezetni. Olyan új ínyenc ajánlatokat kínálnak, mint a grillezés sztárszakáccsal a hegyen, vagy éppen borozás a hóban.

specialolympics.jpeg

Fotó: Schladming-dachstein.at

Szezonnyitó: A tervek szerint Hauser Kaiblingban már november 27-én megnyitják a pályák egy részét, ha az időjárás is úgy akarja. A Planait pedig december 4-én egy hatalmas bulival nyitják meg az ország legnagyobb hüttéje, a Tenne tövében. Európában csak itt lép fel Jack Black zenekara, a Tenacious D, utána pedig Fritz Kalkbrennerre lehet majd csapatni.

hírek ausztria snowboard felvonó

Síelős videótokkal profi síruhát nyerhettek

hütte | 2015.11.02. 17:29 Szólj hozzá!

Imádsz síelni, nem bánnád a pár másodpercnyi világhírt, és szeretnél egy új profi síkabátot? Találtunk egy nyereményjátékot neked. A Helly Hansen legújabb reklámfilmjét amatőr sírajongók videóiból akarja összerakni, ezt egészítik majd ki a "a Helly Hansen professzionális nagyköveteinek vakmerő teljesítményével, amint épp megbirkóznak a nyakig érő hóval" – áll a márka Hütteanyó levelesládájába pottyant közleményében.

helly.png

Ilyen kabikat lehet nyerni (Forrás: Helly Hansen)

Aki szeretne szerepelni a kampányfilmben, töltse fel a síeléséről készült videóit a hellyhansen.com/skifree oldalra. A nyereményjáték ma kezdődik, és november 30-ig lehet pályázni. A pár másodpercnyi hírnév mellett azért érdemes még benevezni a versenyre, mert a márka a kedvenc filmkészítőit profi síkabátokkal és aláöltözőkkel jutalmazza majd. A végleges filmet a Helly Hansen honlapján lehet majd megnézni, további részletek a versenyről itt találhatók.

videó pályázat nyereményjáték

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

  • Hibás feed URL.

Friss topikok