Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

4 szlovén síterep, ahová érdemes elmenni

[mimi] | 2015.02.27. 19:11 8 komment

Síeltél már Szlovéniában? Még nem? Pedig egész közel van, a pályák jól kezeltek, és a szálláshelyek is rendben vannak. És ami a legjobb: van olyan szép, mégis jóval olcsóbb, mint Ausztria. Jártál már a lenti helyeken, de mást tapasztaltál, mint mi? Írd meg kommentben!

síelés vogel krvavec maribor pohorje kranjska gora szlovéna rogla

A nap videója: pajkosan hógolyózó ferences szerzetesek Jeruzsálemben

[mimi] | 2015.02.25. 14:16 Szólj hozzá!

 Egyszerűen csodálatos!

via: Grofjandarhazy@Tumblr

izrael jeruzsálem hógolyó

5 osztrák síterep, amit ki kell próbálnod

[mimi] | 2015.02.24. 10:43 7 komment

Imádok Ausztriában síelni. Igen, baromi drága, igen, sokan vannak. A táj szépsége, a rendezettség, a megbízható minőség miatt mégis évről-évre visszatérek ide. Mutatom is gyorsan a kedvenceimet!

ausztria síelés schladming zillertal gastein wilderkaiser

Videó: Így készült a Grand Budapest Hotel szenzációs síelős jelenete

[mimi] | 2015.02.21. 17:05 4 komment

Wes Anderson elkötelezett híveként nem kérdés, melyik filmnek drukkolok az idei Oscar-gálán. És hogy miért írok erről a Hüttén? Hát a film zseniális, havas üldözési jelenete miatt, melyről az alábbi, viszonylag friss videóból kiderül egy-két kulisszatitok. Például, hogy a rosszarcú Joplingot játszó Willem Dafoe nem tud síelni, a jelenetek többségénél terepasztalt és mini bábukat használtak. (Ne ijedjetek meg a videó elejétől, nem csak beszélő fejek vannak benne végig.)

Hajrá Grand Budapest Hotel!

film síelés oscar 2015

5 kihagyhatatlan osztrák város síelés előtt, után vagy helyett

[mimi] | 2015.02.19. 16:41 2 komment

Az elmúlt években családi hagyománnyá vált nálunk, hogy a síelés után nem indulunk egyenesen haza, hanem megnézünk egy érdekes várost az adott terep közelében. Ha már egyszer elautózunk több száz kilométert otthonról, ne csak – az amúgy kivétel nélkül lélegzetelállító – hegyeket lássuk, hanem egy kis épített környezetet is. Most az osztrák síterepekhez közel eső kedvenceimről lesz szó.

(Már hallom is a puffogást, hogy örül az ember, ha a síelést ki tudja fizetni, nem hogy még holmi városnézésre is szórja utána a pénzt?! Nyilván nem lehet teljesen ingyenesen abszolválni ezeket a bónusz kiruccanásokat, de ha például az Airbnb-n és társain keresünk szállást, vagy beérjük a csilivili hotel helyett egy egyszerűbb panzióval, már nem is olyan eszetlenül drága az a plusz egy-két nap.)

ausztria városnézés aprés ski

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

  • Hibás feed URL.

Friss topikok