Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ennyit kell fizetni Eplényben idén - kommentelők kérték

Zubreczki Dávid | 2009.10.12. 06:50 1 komment

Miután szó esett arról, milyen fejlesztések kezdődtek a bakonyi SíArénában, joggal merült fel a kérdés olvasóinkban, hogy vajon mibe fog ez kerülni. Megkérdeztük az eplényiektől, akik készséggel válaszoltak. A kapott Excel-táblát meg most jobb híján képpé konvertálva nyújtom át. Íme:

eplenyarak

 

* A diák jegyek 14 éves kortól nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával érvényesek. A senior kedvezmények 62 éves kor felett, személyazonosító igazolvány bemutatásával vehetők igénybe.

* A diák jegyek 14 éves kortól nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával érvényesek. A senior kedvezmények 62 éves kor felett, személyazonosító igazolvány bemutatásával vehetők igénybe.

0-6 éves korig baby jegyet lehet váltani a gyermek taj-kártyájának bemutatásával a kisérőnek megváltott jeggyel megegyező időtartamra

Az oktatási terület pályahasználati jegye egész nap érvényes.

A kedvezményes hétköznapi bérletek csak egymást követő hétköznapokon érvényesek. Amennyiben hétvégét is érint a bérlet a hétvégi árak kell fizetni. A bérletek 9 órától 21 óráig használhatók.

magyarország árak eplény

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr731443516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

utiterv · http://ausztriaban.blog.hu 2009.10.12. 11:03:42

Inkább megyek Ausztriába sielni, jobb pálya, nincs sorbanállás, jobb ellátás. Kedvenc helyem Sankt Gilgen, Salzburg mellett!

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása