Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

A brit rendőrség elítélné az IndexVideót

Zubreczki Dávid | 2010.01.10. 10:00 19 komment

 

A brit rendőrség elmarasztalta azokat a fiatalokat, akik egy kocsi után kötve snowboardoztak a jeges úton és az erről készült videót feltöltötték a YouTube-ra - írja az Independent. Az essexi rendőrségi szóvivő szerint már a mozgó járműbe kapaszkodás is ellentétes a KRESZ előírásaival, de ha esetleg egy szembe jövő jármű elgázolja a snowboardost, akkor a vontató jármű vezetője akár emberöléssel is vádolható. 

A cikk és a videó (mely az Independent beágyazás ellenére egész kevés látogatóval dicsekedhet) kommentelői szerint az egész ügy teljesen feleslegesen van felfújva, mert egy elhagyatott úton, nem túl gyorsan hajtó kocsiról van szó.

Számunkra pedig azért lehet érdekes, mert a Hüttén debütáló pompás indexvideóban épp ezt csinálták TBG-ék is, meg mint a kommentekből kiderült, sokan mások is (ki snowboarddal, ki szánkóval, egész durva tempóban).

Irgum-burgum!

autó snowboard egyesült királyság

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr541658595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gande 2010.01.10. 21:04:02

szerintem is csúnyán meg kellene büntetni az ilyen felelőtlenséget.

röntgenszeműlány 2010.01.10. 21:18:48

Mit elítélné, már el is ítélte, az egész indamaffia börtönben, a UK csapatai megindultak.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2010.01.10. 21:29:54

mi nyáron csináltuk ezt, szánkóval aszfalton. gyönyörûen szikrázott ám

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.10. 21:44:46

@szomorutojas: :)
mi gyerekkent gordeszkaval a camping bivcaj utan
ofc, vedofelszereles nelkul! (nem is hallottunk meg akkor olyasmirol :)

Hozzászóló 2010.01.10. 21:52:18

Az ilyen "törvényellenes" cselekedetek hozzátartoznak mindennapjainkhoz, ezektől lesz színesebb az élet. (persze hangsúlyozottan nem a konkrét bűnözésre gondolok!)
Hiszen ki nem hányt részegen egy nyári buli után a szomszéd kertjébe, vagy lopott almát a kertek alatt? Mennyien úsznak tiltott tavakban vagy vezetnek néha 95-tel?
Persze, egyik se jó sőt, lehet életveszélyes is. Majd ha valaki meghal, akkor a felelőst elő lehet venni. Addigis vigyázzunk egymásra, de ne ilyen savanyúan!

Gidton 2010.01.10. 22:13:54

Nagyon viccesek ezek a dolgok, aztán egyszer csak így jártok:
www.indavideo.hu/video/Karma_elkap

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.01.10. 22:14:40

Ezek szerint a Vissza a jövőbe kezdőképsoraiért is lecsukhatnák a készítőket :) Egyik haverom is csinálta anno parkolóban.

Amúgy meg: "elotthagyatott" ?? ;P

boldii9 2010.01.11. 00:20:04

Bocs, ha negatív vagyok, de ha itt minden kommentelő azt fogja mondani, hogy mekkora poén ez, és ki nem csinált ilyet, akkor holnap még több fiatal fog faszságokat csinálni.

Márcsak ezért is jelezném, hogy azok, akik nem voltak szerencsések, ma már nem kommentelnek ide, és vélhetően a rokonaik sem szívesen néznek meg egy ilyen topicot sem...

Nem azt mondom, hogy mindenki megszívja, de tudni kell a határokat, és baromira nem mindegy, hogy 5-tel, védőfelszerelésben egy teljesen elhagyatott széles úton csinál valaki valamit, vagy a fent említetettek szerint védőfelszerelés nélkül, forgalomban, kezdő vezetővel, kemény aszfalton, stb.

@Krajcs: A star wars is jó film, mégsem sokan tudnak felemelni sziklákat gondolattal...

z8 2010.01.11. 01:33:05

Aki erre azt mondja nem veszélyes, akkor az a lavinára se mondja azt.

Én már láttam amúgy apukát aki szánkót autóval húzza és rajta gyerek, közúton, jeges úton, igaz községben. de ez nem normális

Amúgy ha sofőr jól vezet, boardos rendes felszereléssel, talán egy fullface bukó már ide lehet kéne, akkor azt mondom csinálják mert amúgy biztos jó menni így.

Quarius_ 2010.01.11. 01:34:02

Na ne röhögtessenek már, hogy ezzel baj van. Olyan lassan mennek, hogy a gyerek tud futni mellette, ha baj van. Mindjuk az, hogy két kézzel fogja a kötelet elég nagy amatőrségre vall, mert nem tud mivel egyensúlyozni.
Mi mostmár több éve minden évben megyünk ki a Mecsekre. Soha még csak necceslyzetünk sem volt. Ha jön szembe autó kimész a szélére és ésszel mész, azon kívűl nincs is mitől tartani egy sípályán is eshetsz ekkorát.
Egyszer jött szembe egy rendőrautó is, de nemtörtént semmi.

ergerberger 2010.01.11. 04:31:38

A cikk címe helyesen:

A brit rendőrség magasról leszarná az IndexVideót.
Már ha tudna a létezéséről.

OrbanseggenLorincz 2010.01.11. 06:21:46

haha, ez jo :)) ilyet már sztem mindenki csinált aki szeret vagy szánkozni vagy autozni :))) mi mezőgazdasági uton, hyace (megrakva járdalappal) után 10 méter spanifer, aztán hajrá mindennel ami van... snowboard, gördeszkalap, szánkó, müanyag-csészealj stb stb, még videozni is faszán lehetett hátulrol. :)))

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2010.01.11. 06:49:48

Nem kell aggódni. Úgy hívják ezt, hogy természetes kiválasztódás.

Reggie 2010.01.11. 08:08:43

Kb 10 mph-val megy.(~16 km/h). Ennel futni is gyorsabban lehet. Meg kerekparozni, sielni, gorkorizni, deszkazni, stb...

Ebben az egeszben a legveszelyesebb, ha szembe jon egy auto es ele csuszik. De ha latod hogy jonnek, szepen megallsz a kocsival es a huzott egyen sem fog a szembejovo ele csuszni. Szoval egy szo mint szaz, ebbe csak a hulyek halhatnak bele.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása