Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Itt a Freeski Maffia első filmje. Bemutató party szombaton

hütte | 2010.11.15. 04:51 Szólj hozzá!

 

Tessék kérem, most már minden hétvégére jut nekünk valami havas dolog Budapesten. Ráadásul a leglustábbaknak is kitűnő programokról van szó: ki se kell mozdulni a városból, sőt úgy általában mozdulni se nagyon kell, csak nézelődni- legfeljebb táncolni. Például november 20-án, a Freeski Maffia első filmjének (What?) bemutatóján. Íme az esemény meghívója:

 

 

2010. november 20., 21:00 - november 21., 5:00

MERLIN KLUB, Gerlóczy u. 4, Budapest, Hungary

 

A kalózok újra támadnak!

A Pirate Movie Production legújabb filmje, a HOOKED végre hozzánk is eljut. A kalóz csapat tagjai rákattantak, hogy kontinenseket átszelve meghódítsák a világ legjobb snowboard terepeit. A csapat Washington hegyeitől, Skandinávia utcájáig üldözte a havat, egészen az Alpokig. Európa legjobb ridereit láthatjuk jibbelni, óriásakat szállni és zúzni a porhóban. 

A film premierje minden európai nagyvárosban hatalmas sikert aratott, most rajtunk a sor. Gyere el 2010. November 20.-án a Merlin Clubba, és kattanj rá te is a „kalózmesére“. Utána meg ne menj sehova, hiszen az eseményt a magyar havas történelem egy fontos momentuma követi!

A magyar és az osztrák freeskierek végre összeáltak, hogy a Freeski Maffia égisze alatt elkészítsék a magyar freeski történelem eddigi legnagyobb filmes vállalását, a WHAT? moviet. Az osztrák riderekkel karöltve egy teljes szezonon keresztül, több mint 5 országban, több mint 60 napon át forgattak. És, hogy mi az eredmény? Gyere és éld át a riderekkel együtt a freestylte sí életérzést a HD kivetítőkön.

 

És ha ez még mindig nem volna elég, a mozizást nem más követi mint a SNOWBOARD & FREESKI RE-OPENING PARTY!!!

 

Program:

22.00- HOOKED! 

22.45- WHAT?

23.30- MINDEN AMI BELEFÉR

 

Gyere el a filmpremierekre, mert akkor a bulizásodért sem kell perkálnod!!!

(belépés 22.00-ig FREE, utána 1500Ft)

 

Peace

 

budapest film freeski

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr392449326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása