Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Minek a sílift, ha fel is autózhatok a hegyre?

Zubreczki Dávid | 2009.11.06. 20:00 1 komment

Na azért nagyon remélem, hogy ez a 2010 őszén debütáló Subaru-szörnyeteg nem fog egyhamar elterjedni. [Autoblog via Techeblog via Gizmodo]

autó

Hogyan síeltünk Mátraházán 1932-ben?

Zubreczki Dávid | 2009.11.05. 21:02 Szólj hozzá!

A NAVA ma tette nyilvánossá a harmincas-negyvenes évek magyar filmhíradóit online, amire egy rakás blog lecsapott a Cukiságtól a Nou San Traffordig (FTC-Juventus 2:0!). Nem gondoltam volna, hogy a Hüttének is akad csemegézni való, pedig van jó pár különlegesség: a 32-es német bob-bajnokság, vagy ugyanebből az évből a frissen átadott davosi felvonó, esetleg az, hogy hogyan érkeztek a régi sáncugrók egy fenyőágakból felhalmozott "fékeződombba". De aki kifejezetten mátraházi síéletre kíváncsi annak is érdemes körülnéznie.

film magyarország németország töri svájc kékes davos mátraháza

Interneten árulnak egy síterepet - hírek

Zubreczki Dávid | 2009.11.05. 14:00 Szólj hozzá!

http://static.guim.co.uk/sys-images/Travel/Pix/pictures/2009/11/4/1257339264308/Ski-exercises-inner-thigh-001.jpg

- A fenti képen nem a felmosórongy felett meditáló takarító személyzet látható, hanem egy illusztráció a Guardian összeállításából, melyben Warren Smith mutat be szezon előtti lábfelkészítő gyakorlatokat sok képpel.

- Végre havazott Franciaországban, Svájcban, de a jelek szerint legjobban az Olasz-Alpok és környéke járt. Még Horvátországot is jelentős hó borította.

- Amerikában, Utah államban internetes aukción árulnak egy síterepet. A 25 év működés után nyolc éve bezárt Elk Meadows négy órányi autózásra fekszik Salt Lake Citytől, vagyis kissé elzárt helyen van, de az illusztráció szerint nem lehet rossz infrastruktúrája. A tulaj november 20-án internetes aukción kívánja értékesíteni, a kikiáltási ár egymillió dollár.

- Aki eddig csak hírből ismerte a gyepsízést, olvassa el a Fóka blog beszámolóját Visegrádról.

hírek usa franciaország horvátország olaszország hójelentés svájc

Események a hétvégére 1.

metalbros1 | 2009.11.05. 12:24 Szólj hozzá!

 Újra itt a téli szezon, és ezzel nem csak a Hütte éledt újjá, hanem a apres-ski hangulat is... Tehát itt az idő, hogy az ország legnagyobb téli szezonnyitó bulija is jelezze ezt nekünk - de inkább nektek.

Vagyis Reopening Party Budapest egyik legyszínvonalasabb (pfff, hahaha - a szerk.) szórakozóhelyén, a Play diszkóban, e hét pénteken (nov. 6.).

 

magyarország snowboard

Egy amerikai síterepen legalizálják a marihuánát

Zubreczki Dávid | 2009.11.05. 08:00 9 komment

DSCN5188

Hogyan csábítson magához egy síterep látogatókat mikor egyszerre sújtja a globális felmelegedés és a válság? Az egyik lehetőséget ugye a pucér nők jelentik, a másikat úgy tűnik a kábítószer.

Január elsejétől a coloradói Breckenridge-be érkező, 21 év feletti sízők és snowboardozók (na jó meg persze a lakosok is, de az ő számuk a vendégekhez képest elenyésző) fejenként egy unciányi vagyis több mint 28 g marihuánát tarthatnak maguknál. Ez azért elég szép mennyiség, ha belegondolunk, hogy általában max egy-két hétre szokott síelni menni az ember.

Bár a helyi törvényt 73 százalékos támogatottsággal szavazták meg, az egész csupán szimbolikus intézkedés marad egy darabig, hiszen állami szinten továbbra is törvénytelen a kábítószer birtoklása (kivéve persze az egészségügyi indokokat). [Fotó: jpaull98]

usa marihuana breckenridge

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása