Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Súlyosan sérült egy magyar síző Ausztriában. Nem tudni, kivel ütközött

Zubreczki Dávid | 2010.03.20. 19:34 5 komment

Mentőhelikopterrel vittek kórházba egy magyar síelőt Ausztriában – értesült a www.sitv.hu a helyi turisztikai irodától. A 65 éves férfi Salzburg tartományban, Zell am See síterepén ütközött egy cseh síelővel. A balesetben súlyos fejsérüléseket szenvedett a magyar férfi, helikopterrel a salzburgi kórházba szállították.

ausztria baleset

Így snowboardozik Pamela Anderson

Zubreczki Dávid | 2010.03.20. 15:52 1 komment

 

Nem is olyan rég volt itt a Hüttén is egy fotó arról, hogyan snowboardozik Pamela Anderson csöpp ruhában, csöpp havon. Most viszon Karesz arra hívta fel a figyelmem, hogy erről egy videó is készült, mely bár nem mai, közlésre mindenképpen érdemes. Kérem a megtekintés után hasonlítsák össze a teljesítményét Tillmanéval.

celeb usa snowboard

Hiába a 20 fokos meleg, négy magyar pályán még ezen a hétvégén is lehet síelni

Zubreczki Dávid | 2010.03.19. 23:59 Szólj hozzá!

Négy magyar sípályán, Kékestetőn, a mátraszentistváni Síparkban, az eplényi Síarénában, sőt még a Nagy Hideg-hegyen is lehet síelni a hétvégén. - adta hírül a SíTV. A március eleji hidegnek köszönhetően hó még van a pályákon, de mindenképpen tavaszias hóviszonyokra számítson, aki síelni indul a hétvégén. Pénteken még Kékestetőn is 6-7 fok volt napközben, Eplényben pedig 15 fok körüli hőmérsékletet mutattak a hőmérők. Mind a négy helyen kedvezményes árakon lehet síelni. A tervek szerint Kékestető vasárnap délután bezár, ott véget ér a szezon, nem nehéz megjósolni, hogy a Nagy Hideg-hegyen is már csak napjai (inkább órái) vannak a télnek, a Síaréna és a Sípark egyelőre még kitart.

magyarország hójelentés

Márciusi rekord Mátraszentistvánon

Zubreczki Dávid | 2010.03.16. 07:05 Szólj hozzá!

 

A hosszú hétvégén 2600 síelő látogatott el a mátraszentistváni Síparkba, ez eddig a márciusi rekord. Sokan kokárdával csúsztak, még a gyerekek is a snow tubing pályán. Az ünnepi hangulatról a verőfényes napsütés, a vastag hótakaró és a magyar dalok gondoskodtak. A nap végén a Himnusszal búcsúztunk az ünneplő vendégektől. - írták a Síparkosok a fotók mellé.

magyarország mátraszentistván

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása